Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli için Tablo 4.1.2'den rapor aldım ve Maliye kabul etti!

toprak 24

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra polio sekelinden hemde tablo 4.1.2 den % 40 raporum onaylandı. darısı tüm bekleyenlerin başına.artık emeklilik için ssk ya başvuracağım.

Gözün aydın toprak sevindim :) Hayırlısı olsun ...

herkese teşekkür ederim.benim sağ bacak polio sekeli..ben heyete giderken yanımda 2 koltuk değneği aldım.diğer türlü kimse umursamıyor.daha öncleride % 40 alıyorudum.tablo 3.4 göre % 36 veriyorlardı.bıkmadan usanmadan uğraştım.ve sonunda aldım,şimdi emeklilik için evraklarımı tamamlayacağım.polio sekeli hastalar tablo 4.1.2 ye göre % 40 alırsalar o oranı indiremezler.tablo 3.4 göre indirebiliyorlar.çünkü orda alt puanlamalar mevcut.tablo 4.1.2 de 20-40-60 ve 80 oranı var.

tşk lili...

:D toprak çok kurnaz gördüm seni ama sende haklısın bıktın dimi
tablo 3,4 tehlikeli katılıyorum sana tekrar hayırlısı olsun sonuç olarak vücut olarak bir özüre sahipsin bunu kendini bir ifade şekli olarak gör

evet lili, hastanelerde çektiğimi bir ben bilirim bir de allah,bugün git yarın gel,merdivenleri in çık,bekle doktor gelsin,bekle sıra gelsin,bekle rapor sonucu ne olacak,bekle ankaradan ne haber gelecek.yani hep stres.allah burda üye olan ve olmayan herkesin yardımcısı olsun.

Süre koymamışlardır inş. Vergi indirim hakkına..

tekrar tşk..ama duyduğum kadarı ile çok az maaş bağlıyorlarmış.

biriken kazançla ilgili toprak extra bir düşüş yapmıyorlar ki yatan pirimlerinle alakalı

bu rapor için nasıl bir adım izlenir, ne yapmalıyız bunun içinde bilgi yazarsanız seviniriz..

işte malesef firmalar az yatırıp geri kalanın çoğunu elden veriyorlar.o yüzden sorguladığımda 700 tl gibi bir şey çıkıyor.bu maaşın üzerine bişeyler ekleniyormu.mesela agi gibi

32 tl felan ekleniyor 750 felan olur işte üç aşağı beş yukarı

tşk lili.emekli olmasam mı acaba.bir getirisi olurmu,diğer türlü emekliliğime çok var.

hiç bir getirisi yok inan eğer günün dolduysa ve şartlar uygun sa hemen ol çalışmaya devam edersin

lijan bu rapr için ne yapmalıyız arakadaşım nasıl alınır yardmcı olun biraz bilenlerbilmeyenleri yönlendirelim değil mi ? :)

lijan bu rapr için ne yapmalıyız arakadaşım nasıl alınır yardmcı olun biraz bilenlerbilmeyenleri yönlendirelim değil mi ? :)

hangi rapor için yardım istiyorsun hayat elbette bildiğimiz şeylerse yardımcı olalım bilmediklerimiz içinde yardım alırız sor sen :)

hayat kamuda işleyiş farklı bizim gibi değil
sen engelli kadrosun dan girmedin mi
yoksa sonradan mı engelli oldun

engelli kadrsunayım fakat maliye raporu almadım. ben şu an emekliliği haketidyorum fiili 15 yılı doldurduğuim için. de vergiden faydanmılorum sadece..

bağlı bulunduğun personel şube müd başvurucaksın onlar sana sevkin için gereken evraklarla izlemen gereken yolu söyleyecekler ...
sizin işlemler daha kolay oluyormuş hayat sgk da çalışan bir memur arkadaşıma sordum

Hayırlısı olsun sonuçları paylaşırsan seviniriz :)

ssk bana bir takip numarası verdi.1 ay sonra filan ptt şubesine sorarsın dediler,ayrıca e devletten de bakabilirsin dediler.herkesi bilgilendireceğim.hoşçakalın

Asgari emekli ne alırsa sende onu alırsın.Başlarda düşük alabilirsin ilerde bu fak kapanır.Normal emekli 930 alıyor.Sizin hastalığınız genelde 3-4 göre değerlendirilir.Onuda yuksek almalısınız, koltuk deyneği olması şart, ağlamayan bebeğe meme vermezler.Tablo 4.1 değerlendirmeleri genelde omurilik sinir hasarları, olsun her halukarda bu hakkı elde etmişsiniz.Hayırlı olsun, darısı diğer bekleyenlere.Şu doktorların karşısına manken gibi cıkmayın, muayene etme zahmetinde bile bulunmazlar, üzülen siz olursunuz.Muayene, tetkik, tahlil verdiler iş bitiyor zaten, maksat bunu başarmak yanlış anlamayın, kimseyi kandırmak değil amaç.

Üst Alt