Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli için yüzde kaç oran alabilirim? Kulağımdan da görünsem oran artar mı?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben şuan kıbrıstayım altı yıldır burada yaşıyorum t.c vatandaşıyım türkiyede bulunduğu süre içinde işçi bulma kurumunu aracılığı ile almış olduğum % 40 raporum vardı , daha sonra sigortalı bir işe girdim işyeri bu raporun geçerli olmadığını söyleyince , deftardarlığın aracılığı ile sağlık kuruluna heyete girdim. sonuç % 25 geldi . ben sonuca itiraz ettim anakara yazı yazdım tekrar girmem için yazı geldi fakat bazı özel durumlardan dolayı sağlık kuruluna giremeden kıbrısa geldim. yakın zaman içinde türkiyeye gidecem ve sağlık kuruluna girecem işi şansa bırakmak istemiyorum. sizden kurula girmeden önce bazı önemli ve pratik bilgiler almak istiyorum.

çocuk felci geçirdim ( poli sekeli yazıyor raporda ) askere götürülmedim

askeri raporun faydası olurmu ? felçli ayağımın filmini çekip dosyama eklimi ?
bazen insanların söylediğini anlamdığım zamanlar oluyor.kulağımda bazı sorunlar olmuştu
kulağıma baktırsam faydası olur mu? rapora eklenmesi için

merhaba..benımde sağ bacağımda polio sekeli var.16/12/2010 tarihinde yenı bır tebliğ yayınlandı ve oranlarda duzelmeler oldu bu tabloyu forumda bulabılırsın.fakat polio sekelileri yenı yayınlanan tabloda 3.4 secenegı yanı yuruyus bozukluklarına gore degerlendırıyorlar.bu secenege gor %40 ve uzerı alabılmenız ıcın uzun yurume cıhazı veya baston kullanmanız gerekıyor.tabloyu ıncelersenız eger sıze bır fıkır verecektır.ayrıca kulagınızdakı rahatsızlıgıda belırtmenızde fayda var tabı

Oranlar balthazard formülü ile toplanır...

İşitme için: http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/69011-isitme-testinden-ozur-orani-hesaplanmasi.html

Polio sekeli için kullanılan Tablo 3.4:

Tablo_3.4.png

Üst Alt