Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio Sekeli olanlar rapor alabiliyorlar mı?

exelans

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benim 2001 yılında almış olduğum %40 süreklidir ibareli rapor var ama 2008 yılında vergi indirimi için başvurup heyete girdiğimde rapor oranı ondokuza düşürüldü itiraz edip tekrar girdim ankaradan gelen sonuç değişmedi şimdi önümüzde ÖMSS sınavı var tekrar rapor almak gerekiyor sanırım ben sağ dizimi tutarak yürüyorum 2008 de alamamıştım raporu son zamanlarda polio sekeli olupta rapor alan arkadaş varsa lütfen bilgilendirsin bizleri

Bende polio sekeliyim, dönem dönem aldığım %40-52-46 olan rapor oranlarım geçen sene otomobilimi değiştirecek olmam sebebiyle yenilenince oran %20 ye düştü. Yani 13 ay önce aldım, durum bu.

merhaba..benimde sağ bacağımda polio..elimi bacağıma tutarak yuruyordum.ama artık uzun bacak yurume cıhazı kullanıyorum ve suan gayet rahatım.oncelıkle sağlıgınız acısından sıze bunu tavsıye ederım.gellım rapora..01/02/2011 tarıhınde %42 olarak raporumu aldım ve ankara onayladı yanı vergı ındırımı hakkımı elde ettım.yanlız ozurlu cetvelınde polıoluların %40 ve uzerı almaları ıcın uzun bacak yurume bırıysı ve baston kullanmalrı gerekıyor ..sıtemızde ozurlu cetvelı oranlarını bulabılırsın..

Alt ekstremiteye dair şu tablo kullanılıyor:

Tablo_3.4.png

Üst Alt