Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polio Sekeli olup vergi indirimi için rapor alan var mı?
Hayır torpil yok asla 2 yıl degişik hastanelerden denedim her defasında % 19 -%32 gibi oranlar verildi . Bimer -saglık bakanlığı yazışmalar epey sürdü en sonunda beni aradılar oranlarda iyileştirme yapıldı tekrar gidin rapor almaya diye .
ve gittim hiç zorlamadılar daha önce emg ölçme biçme bisürü saçma prosödürlerden hiç biri yoktu. Yani biraz cazgırlıkla aldım diyebilirim
polio sekeli düzelmesi pek mümkün olmayan bir rahatsızlık zor bi engel günlük yaşamda niye bunda rapor vermekte zoruk çıkarıyolar sizin iki ayakmı polio
exelans sen ne zaman başvurdun bende %19 almıştım(2011 de), geçen sene temmuzda %40 aldım.Torpil yok yalnızca ilk önce nörolojiye girdim sağ olsun o doktor verdi
Arkadaslar gerekiyorsa baston alin gidin cok ciddi diyorum bu kesinlikle haksizlik degil ....dunyada polionun tedavisi yok ve omur boyu cogalarak ilerliyor bize ne saglam nede engelli statusune koymayan duzen haksizlik ediyor en son gittigim doktor senin nerene baksak polio ile karsilasiriz zamanla iyi olan yerlerinde yenik dusucek bu hastaliga dediginde olayin ciddiyetinin farkina vardim malesef
haklısın ne yazıkki düzelmiyo ve çok zorluyo benim iki ayakta polio bi gün biri sorun çıkarıyo bi gün biri..her adım bi acı veriyo doktor bunla yürümenin günlük hayatta hastayı nekadar zorladığını nasıl anlamıyo bn anlmıyorum...
sadece polio tanısıyla rapor alman zor . yıllar yıllar önceydi daha bıyıkları bile terlememiş olan dadaş06 rapor almak için hastahane yollarını tutmuş ve engelli bir birey olarak kendisini tc devletine kaydettirmek istemektedir . mahkus talihi bir anda dönüvermiş ve doktordan aldığı % 17 lik raporla sağlam olduğunu öğrendiğinde o gri renkli hastane mutluluk pembesine dönmüştü . bu mutluluk kıssa sürdü . o klasik koltukta oturan ağzında puro ile ile dolaşıp boynundaki fuları fransız ipeği olan filmin kötü karekteri devlet görevlisi dadaş06 nın engelli olmadığını beyan ederken masadaki çayını yudumluyordu . dadaş06 saçlarını soldan sağa doğru savurup hızla dışarı çıkmıştır ve en yakındaki özel sektörden çalışması ve yaşlı babacığıyla anesine bakması için iş talebinde bulunmuştur . aldığı cevap sanki gök yüzünün yagmur karası katranı gibi beynine kazınacak ve yıllar sürecek bir kaosun başlangıcı olacaktı . cevap sen engellisin !!! dadaş06 devlete giti sağlam özele gitti engelli . bir oraya gitti bir buraya gitti . arada bir de eve gitti tabiki yıllar süren dadaş06 nın ne oldugunun bilinememesi hikayesi filimlere konu oldu '' DADAŞ06 NE YAŞAR NE YAŞAMAZ '' . sonra bir gün filmin iyi karekteri olan ak saçlı ve sakallı dede rüyasında dadaş06 nın kulağına şu sözleri fısıldadı '' EY DADAŞ06 SADECE ORTOPEDİ YETMEZ , FİZİKLE NÖROLOJİYEDE GÖRÜNMEN LAZIM '' meğer ak saçlı ve sakallı dedenin mesleleği eskiden başhekimlikmiş . emekli olmuş malum emekli maaşı yetmeyince part time ak şaçlı dede olarak çalışıyormuş . sabah uyandığımda kışın zemheri soğuğuna inat ağustos sıçagı yaşanan meyve mevsiminin yaprak dökümüne benzeyen bir güne rastladım . ( hangi mevsimdi hatırlamıyorum ). doğru hastahaneye gittim ve % 40 rapor aldım. o raporla çalış çalış derken emekli oldum . baktım yaşım genç emekliliği bozdurup tekrar çalışmaya başladım gene emeklim geldi . bende anlamadım çalış çalış hep emekliliğin geliyor
Exelans ortepedi anlamıyor ve oran vermiyor bizim sorunumuz kaslar nöroloji ve fizik tedavi bölümü ortepedi 6 hastane dolaştım hiç biri vermedi en son fizik tedavi verdi bana oranı çünkü; ortepedi kemikle ilgileniyor polioda ise kas ve sinir problemi var siniri nöroloji kaslarıda fizik tedavi biliyor
Hadi kolay gelsin pes etme sakın hakkın bu ve zorlada olsa al o raporu