polio sekeli
merhabalar,
ben 1,5 yaşında çocuk felci gecirmişim ve kendimi bildim bileli sol ayağım ince ve ayak ile dizimde hareket kısıtlılığı var.
1996 da askeri hastaneden ilk heyeten d/61 f4 askerliğe elverişli değildir diye rapor aldım, 16 yıldır elektrikci olarak çalışmaktayım bu ay iş yerinden aldığım meslek erbebıdır yazısı ile maliye gelirler müdürlüğüne başvurdum.kayıt işleminden sonra bana dilekce verip hastaneye sevk ettiler. burada sağlık kurulu bir liste vererek doktorları dolaşmamı istedi.
ortopedi ve nöroloji doktoru beni muayene etti askeri raporumu inceledi,genel cerrahi guatr ameliyatım var idi inceleyerek raporunu yazdı,ne varki fizik tedavi doktoru beni dinlemeden incelemeden askeri raporumu görmek bile istemedi (askeri raporun burada bir işe yaramadığını biliyorum) sen bu raporu alamazsın dedi senin ayağın dizden kopuk olsa bile ancak %32 rapor alabilirsin, kitap da böyle yazıyor, boşuna kendini ve bizi uğraştırıyosun deyip benimle alaycı bir tafırda konuşup gönderdi
şimdi 13/10/2010 da heyet günü verildi, açıokcası beni bir umutsuzluğa sürükledi.ben mesleğimi zar zor yapabiliyoken ve bariz bişekilde rahatsızlığım ortada ve raporum var iken antalya eğitim ve araştırma hastanesi heyet raporundan olumsuz bir sonuç almam beni çok üzecektir.