Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli, skolyoz ve astımdan % kaç rapor alabilirim?

kadir04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yeni üyeyim e kpss için rapor basvurusunda bulundum. poli sekeli astım ve skolyoz rahatsızlıklarım var. sag bacak 2 cm kısa uyluk ve baldırda 6 şar cm atrofi duz tabanlık var ve sag ayak parmaklarım hareketsiz.dominant üst ekstremite güçsuz ve 3 cm atrofi motor noron bozukluğu hafıf derecede astım fev 78 sağ goz astıgmat sol goz tembel gorme 10 da 6 rapor oranım ne olur sızce?

bi el atın çarşamba heyet var

sadece astımdan yüzde 40 raporum var hastalıgının süresine ve kullandıgın ilaçlara bağlı bir durum doktora da bağlı

hastalığım kronik devamlı ama duşuk erecede polio sekeli atrofiden ne oran alabilirim

yokmu bilgisi olan

veli bey diğer hastalıkların oaranları nedir bi bilginiz varmı ?

Tahlil sonucuna göre her hastalık oranı belli olur. Baltazar formülü ile kesin sonuç yazılır.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar bi yardım yarın heyet var % 40 alırmıyım rapor oranım ne olur?

polio sekeli sağ uyluk 6 cm atrofi sağ baldır 6 cm atrofi 2 cm kısalık sağ el 2 cm kısalık 2 cm atrofi astım hafif derecede etkilenme skolyoz sağ göz tembellik sol göz 2 derecede astigmat motor noron kaybı mevcut rapor oranım ne olur

Merhaba, astigmat için oran verilmiyor, göz tembelligini bilmiyorum, baldır ve uyluk atrofilerinin ayrı ayrı değerlendirilip degerlendirilmedigini iyice kontrol edin, çünkü bazen gözden kaçırıyorlar mağduriyet oluyor... Astım için de ne oran verildiğini bilmiyorum. Skolyozdan oran alabilmeniz derecesi önemlidir, yani derecesine göre verilir, o yüzden umarım film çekmişlerdir o şekilde net durum belli oluyor.

Bir de alt ekstremite engel türlerinde bir tablo oluyor mesela kisalikla ya atrofi ya da ankiloz bir arada değerlendiriliyor hem atrofi hem ankiloz hem kısalık bir arada olamıyor, bunları engel turlerinin ve oranlarının belirtildiği tablodan netlestirebilirsiniz. Siz bilerek giderseniz daha iyi olur çünkü hastanelerde hala işini bilmeyen insan çok ve mağduriyet oluyor.

Umarım beklediğiniz oran olur, kolaylıklar...

Teşekkürler astim düşük derecede fev1 78 %20 olurmu

İşte onu bilmiyorum özür oranlari yonetmeliginden bakın bence gözden kaçıyor filan gerçekten çok can sıkıcı oluyo ben o mağduriyeti yaşadım kimse yaşamasin :)

Saol teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmaz

2, hastaneden astım % 20 % polio % 18 göz%1 % bel fıtığı %4 olmak uzere totalde%38

arkadaşlar ilk hastaneden polio sekeli % 33 rapor verildi itiraz ettim 2, hastaneden astım % 20 % polio % 18 göz%1 % bel fıtığı %4 olmak uzere totalde%38 rapor verildi itiraz etmesem 6 ay sonra yenıden basvuru yapabiliyormuyum ?

Üst Alt