Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli ve diğer rahatsızlıklarla oran % kaç olur?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merheba bir arkadaşım var umarım sorununa yardımcı olursunuz bana vedigi bilgileri aynen yazıyorum yüzde kaç rapor alabilir
sag ekstremetede polio şekeri baglı akrofi ve düşük ayak deformesi b .10.f1. 3/61 şekil bozuklugu
sag ayak hareket kısıtlılıgı f4.3/66 haraket kısıtlılıgı
bu arkadaşın gözdede rahatsızlıgı mevcut vergi indirimi alırsa emekli olacak herkese saygılar yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Görme kaybı için hangi oranda rapor verielceğini bilemiyorum, ama polio sekeli için verilecek oran aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:

Tablo_3.4.png

Sağ alt ekstremitede polio sekeline bağlı fonksiyon bozukluğu için rapor oranı..?

yakın arkadaşımın bir rahatsızlıgı var rapor oranı ne olur
teşhis sag alt ekstremetede polio sekeline baglı etrofi ve düşük ayak deformesi
sag alt ekstremetede polio sekeline baglı fonsiyon bozuklugu
karar b/10 f 1.3/61 f4 3/ 66.f4
ayrıca arkadaşta şeker ve tansiyon hastalıgı mevcut gözdede sinir kaslarına baglı odaklama noksanlıgına baglı görme keskinligi ve görme alanı sorunu mevcut

kalçada platin ayakta ve 6 cm kısalık ve topallama sakatlık oranı

arkadaşlar bir arkadaşımın kalçasında 2 adet platin var bacaklarında 6 cm kısalık aynı zamanda ileri derecede topallama mevcut oranı ne olur arkadaş çalışmıyor rapor alırsa emekli olabiliyor aynı zamanda tansiyon ve astım hastası

Üst Alt