Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio Sekeli ve Polinöropatiye toplamda kaç derece rapor oranı verirler?

banderas

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
polio sekeli ve polinöropatiye toplamda kaç derece verirler bilgisi olan varmı acaba
ben bulamadım ki hesaplayayım
daha önceden alınan %40 derecesi var kartal araştırmada heyete girdi arkadaş
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

arkadaşım ben de sol ayak alt ekstremite poliosekeliyim bu sene ocak ayında tekrar rapor aldım %40 verdiler.
2005 te vergi indirim raporu için %40 vermişlerdi ve maliyedende aynı şekilde onaylanıp işyerime geldi.
ama şimdi kırparlar gibime geliyor

slm bülent bey,sorunuza cevap yazamıyacağım ama bahsettiğiniz hastane dikkatimi çekti.
ben 2005 yılında lütfü kırdar eğtim ve araştırmada bir hafta yattım ve motor nöron tanısıyla taburcu oldum. orda yaşadıklarımdan sonra bana pek inandırıcı gelmedi.
sonra istanbul üniversitesi tıp fakultesine gittim ve cmt hastası olduğumu öğrendim. sonuçlarla tekrar kartala gittiğimde ukalalıkla suçlandım.

slm bülente bey bende de polio sekeli tanısı var kartal eğitim ve arştırma hastanesine gittim ver kurulda doktorun raorunu gördüğümde şok oldum
orada yazıyordu özürlü kimliiğni alabilir ve vergi indirminden yararlanabilri diye ve o kutucukların 2 sinde hayır yazdıklarını gördüm
yani anlıyacağın işimiz çok zor allahın iznii ile haklarımızı geri alıcaz

Arkadaşlar, Polio Sekeli ve Polinöropati diye bir standart yok. Yani, önemli olan şey bu sakatlığın kişide yol açtığı hareket kısıtlılığı. Bin tane polioluya rapor verilse, onlarca farklı oran çıkabilir...
Burada sakatlık oranı cetveli'ndeki "ALT EKSTREMİTEYE AİT SORUNLARDA ÖZÜRLÜLÜK ORANLARI" bölümünü incelemeniz gerek...

mesut hayırlı olsun bende polio sekeliim de sen hangi hastaneden aldın acaba mail adresim umuut_13@mynet.com çabuk haber verirsen sevinirim

poliosekeli sakatlık oranı

arkadaşım rapora başvurdu ortopedi tablo 3.4 %8 verdi 3 ay önce başka bir hastanenin raporuna itiraz etmişti o hastane sol alt ekstremeteye % 26 sag alt ekstrereteye % 5 vermişti daha sonra bu arkadaşım ortepeti doktorun % 8 çok az oran verdiği için fizik doktoruna gitti bu doktor herhangi bir oran yazmadı kurulda yazacam dedi şunları yazmış sol ekstremetede polio sekeli sag ekstremetede femur tabia kırığı sakatlık oranı ne olur birde şeker hastalığından % 20 oran verildi

Üst Alt