Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeliden %45 rapor alan kişinin rapor oranı Ankara'da düşer mi?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
herkese selamlar benim bir arkadaşım ankara numune hastanesinden polio sekeli rahatsızslığına % 45 rapor almış. rapor maliyeye gitmiş acaba maliye raporu düşürürmü yoksa aynı oran %45 gelirmi. bilgisi olan arkadaşlardan ve cevaplamalarını rica ediyorum.

Düşürülüp düşürülmeyeceğini kesin olarak kimse bilemez,
ancak sakatlık oranı cetveli 'ne göre
Tablo_3.4.png

tablosuna göre % 40 ve üzeri alabilmek için Orta bölümde g'ye uyması gerekiyor. Daha hafifse durumu düşürülme ihtimali yüksek olur. Lütfen gelişmeleri bizimlede paylaşırsanız, güncel bilgi olur aynı durumdaki arkadaşlar için..

benim düşürüldü 18 e yeniden rapor aldım bu kez sorun çıkmadı ...
ortopedi dr yardımcı oldu raporumu ayrıntılı yazdı ...

teşekürler arkadaşlar

teşekürler kelebek maliyeden ne sonuç çıkarsa ayrıntılı olarak yazarım ..

Tablo 3.4 yürüyüş bozuklukları özür oranları denilen şey tamamen adeletsiz bir tablodur ve bu tabloya uymak tamamen zulümdür. Tabloda polio sekeli hastaları hiç düşünülmemiş çünkü polio sekeli geçiren hastaların bir kısmı post polio sendromu geçirdikleri halde yinede bu tablodan oran belirlenmekte ve hastaları mağdur ediyorlar oysa post polio geçirenlerin bir çoğu tekerlekli sandalye kullanmak zorunda ama bunu değerlendiren yok adalet bizim için çürümüş.

Üst Alt