Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeliden yakın zamanda %40 oranlı rapor alabilen oldu mu?

ALİRİZA1

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar rapor için müracat etmeye korkuyorum 40 ve üzeri almak çok zorlaştı diyorlar,ama görüyorum ki alan alıyor aynı fikirdeki arkadaşlardan ve alamayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

korkmana gerek yok ben 6 defa müracat ettim olmadı ama durmak yola devam eninde sonunda olacak..denemekte fayda var..kaybedeceğin bişe yok

Alirıza bey tablo 3.4 e göre durumunuzu gözden geçirin ,durumunuz tablo 3.4 de hangi şıkka uygunsa ona göre varsayımda bulunabilirsiniz

evet ben yanıma baston alıp gittim..% 40 verdiler,,ankara tablo 3,4 e göre isteyince aynı hastane oranı % 36 ya çekti..yani tablo 3,4 göre kendini ayarlayacaksın..2 değnek eline alsan % 48 garanti..

Teşekkürler arkadaşlar mahkeme olayı olmadan haşlederim inşallah.

polio sekeli rapor müracatı

Selam arkadaşlar p.tesi maliyeden sevkimi alıp antalyada rapor almak için tekrar şansımı deniyecegim,%42 yani tablo 3.4 göre almak için gereken koltuk degnegi ile gitmeyi planlıyorum.(keşke önceden kullansaymışım çok rahatladım) başka tavsiyesi olan varmı hakkımı alabilmem için? Bacagım 10 cm kısa ve zayıf gücsüz.

arkadaşım 10 cm kısaysa önce doktordan yürüme cihazı yazdırıp medikalden yürüme cihazı yaptır bide koltuk değneği al öyle gir kurula yoksa manken gibi gidip gelirsen 10 defada kurula girsen %40 alamazsın kuruldan alsan dahi maliye onaylamaz

Üst Alt