Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeliyim. Rapor oranını hangi poliklinik belirler?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
İİ akşamlar arkadaşlar ben bugun hastaneye başvurdum saglık raporu almak için (fizik tedavi.norologi,ve ortapedi)bunlara muane oldum fizik tedavideki doktor önce fizik odasına gönderdi ölcümlerim alındı her iki bacaktanda kaslarıma bakıldı vs fizik tedavide ki %80 yazdı ortapedi sadece kagıda polio sekeli yazdı norolojide öle yazdı doktorların hepsine sordum bu yeterlimi 3evet dedi 1 sadece%25 alırsın dedi (ortapedi)norolaji doktorunu söledim sadece fizik tedavi doktorunun yazdıgı kayle alınıyormuş bunlar dogrumudur vede ben %50 ve yukarı alabilirmiyim arkadaşlar

Neye göre %80 yazdı,iki ayaktada sekel varsa %40 aşağıya düşmez.Ne raporu bu işe girme raporumu vergi indirimi içinmi.?

sagda tamamen polio sekeli solda etkilenmiş ayrıca ıkı bacakta gücsüz sag soldan 6 cm kısa uzun yürüme cihazı sagda solda zayıflama böle işte ama bütün bunlar polio sekeli geciyormuş fizik tedavi %80 yazdı ortapedi 20 filan alırsın dedi noroloji fizik tedavi doktorunun kararı ön planda tutulur dedi böle işte ben pek anlayamadım acaba %50 ve üstü verirlermi bana saygılarımla

verirler arkadaşım hiç kafana takma %80 yazmışlar %72 yada 73 büyük ihtimal ama 40 dan aşşa olmıcağı garanti HAYIRLI UĞURLU OLSUN

sadece fizik tedavi %80 yazdı digerleri biz yazmıyoruz dedi oran noralaji le ortapedi ama noroloji doktoru dediki fizik terdavinin kararı öncelik verrilir oda %80 verdi artık kurulda düşürürlermi bilmiyorum rapor kac verırler

%80 dediği alt ekstremitenin kendi içinde değerlendirilerek verilen oran olmalı...

Hangi oranda rapor verileceğine dair tablo 3.4

Tablo_3.4.png

sayın bulent kardeşim verdiyiniz taplo da hangi şık benim durumumu gösteriyor ben bir turlü cözemedim saygılarımla

bülent381; baston, yürüme cihazı vs. kullanıyormusunuz?

sab bacak yurume cihazı var kullanıyorum yani nedenki

Cihazı çıkar, 2 tane kanedyen değnek bul. %50+ garanti.
Eğer cihaz ile değneksiz gidersen, işin zor.

Anlaşılmayacak bir şey yok ki. Tabloda senin durumuna hangisi uyuyorsa, onun için öngörülen oran verilir...

Cem'İn dediği gibi, ya tabloya bakıp kendi durumunun hangisine karşılık geldiğini bulacaksın, ya da tabloya bakıp kendi durumunu tabloya uyduracaksın.

Lütfen yardım edin

İ akşamlar arkadaşlaar ben bugun saglık raporu aldım bir devlet hastanesinden oranı beyenmedim aynı şehirde bir başka hastaneye gidip saglık kuruluna başvurabilirmiyim yoksa bu alınan roporun 6ay gününümü bekliycem dolması için
SAYGILARIMLA

Üst Alt