Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis aramasında, "Kaydı var araması yok" ne demektir?

Aydin0147

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum arkadaşlar

Bu gece polislerin kimlik kontrolunde kaydı var ama araması yok diye enos geldi. ben bunu anlamadım polisler uzaklaşmaya başlayınca sormadı nedir diye nette araştırıyorum ama bir şeyler bulamadım birde size sorayım dedim....

herhangi bi olaydan adli sicil kaydı vardır ama adam mahkemesine zamanında gitmiştir araması yakalama emri yoktur diye aklıma geldi direkt.... yada bi olaydan yargılanırsın adli kaydın olur ama araman yoktur... suçunun cezasını çekmişsindir...

arkadaşında dediği gibi daha önceden bir olayınız olmuştur herhangi bir ya mahkeme ya emniyet savcılık gibi o yüzden kaydın vardır
bir ihtimal eğer dersen benim hiç bir olayım olmadı ne mahkemelik ne karakolluk dersen e devlet şifren varsa gir oradan bak bakalım neyden kaydın varmış oradan öğrenebiilirsin

Ben bundan 2 yıl önce telefonum dinleniyor diye savcılığa başvuru yaptım. bundan dolayı kaydım mı vardır. bu durum memur olmama engelmidir...

Üst Alt