Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. Psikiyatrik ilaçlar kullanmam sorun yaratır mı?

Airlines35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba. Öncelikle acil şifalar diliyorum bütün hastalarımıza. Geçirdiğim bazı sorunlardan dolayı psikiyatriye gitme ihtiyacı duydum. Sonucta gittim ve yapılan görüşmeler sonrası Sosyal fobi ve Orta depresif nöbet tanısı koydu ve paxera,zestat,dideral ilaçları yazdı sistem üzerinden. Sistemden yazması her hangi bir sıkıntı olusturur mu ? Bir üst amirime bilgi vermem gerekir mi? Teşekkürler.

anti psikotik olsaydı ilaçlar sorun olurdu bence

Personel Yönetmeliğini fazla bilmiyorum fakat, psikolojik hastaların çalıştırılamayacağı meslek gurubunda mısınız... Bununla alakalı yönetmeliği bilen veya yardımcı olacak bir hukukçudan yardım almanızı tavsiye edebilirim. İleride sıkıntıya düşmemeniz için. Şimdiden geçmiş olsun

Burada önemli olan ve herkesin ilk anda bakacağı şey hastalığınızın görevinizi yapmaya ne kadar mani olup olmadığı. İlaçları alıp işinizi yapıyorsanız, sizin ve başkalarının zararına olan bir durum ortaya çıkmıyorsa, kimse "neden şu ilacı kullanıyorsun" demez, diyemez.

Sorun olabilir Çünkü silah taşıyorsunuz Askerlikte ben de psik. ilaçlardan dolayı G3 tüfeğimi almışlardı. Karakol nöbetçisi olmuştum.

Bildiğim kadarıyla sorun olur bu ilaçları yazdırmadan alın ve özel psikologlara tedavi olun.

Üst Alt