Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. Psikiyatrik rahatsızlıktan dolayı heyet raporunu nereden alabilirim?

mvro8

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Psikiyatrik rahatsızlıktan dolayı heyet raporunu nereden alabilirim? Özel hastaneler vermiyor.

mvro8 şehir hastanesi tam teşekküllü devlet hastanelerinden yalnız 6ay veya 1yıl ilaç kullandığınıza dair eczanenizden alın pandemiden dolayı verirler mi bilmiyorum

Erenköy den takipliyim. Fakat oradaki doktorlar ne hikmetse biz yazamayiz diyorlar. Durumum ortada belli olduğu halde.
Peki sayın emreden, normal polikliniğe mi sıra almam gerekiyor yoksa sağlık kuruluna mi? Daha önce hiç almadım bilgim yok bu konuda. Teşekkürler

mvro8 devlet yada şehir hastanesine gidip görevlilerden yardım alın rapor çıkartıracam derseniz yardımcı olurlar istanbulu bilmediğim için şu hastaneye yada bu hastaneye gidin diyemiyorum kusura bakmayın

Devrem mvro8 öncelikle geçmiş olsun. Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum. Ama Üsküdar yada Ümraniye de iseniz Haydarpaşa numune yada Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden rapor alabilirsiniz! Şahsen müracaatta belli bir miktar para istenir! Anladığım kadarıyla yetişkinler için engelli sağlık kurulu raporu çıkartmak istiyorsunuz. Eğer amacınız bu ise ve para vermek istemiyor iseniz ve ayrıca vergi indirimindende faydalanmak istiyorsanız! Fatih ilçesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Defterdarlığa Yani vatan emniyete görev yaptığınız biriminizde alacağınız GÖREV BELGESİ VE 1 adet fotoğraf ile başvurup ilgili yani yazdığım hastanrlere sevk isteyebilirsiniz. Hastaneye gitöeden önce bir öğrenin çünkü pandemiden dolayı bazı hastaneler engelli sağlık kurulu raporu düzenlenmiyor. Ve düzenliyor iseler gitmeden önce ilgili hastaneyi telefon ile arayarak randevu alıp gidin......

Eğer kastettiğiniz istirahat raporu ise bilgim yok

psikotik devrem ayrıntılı bilgi için teşekkür ediyorum. Eline sağlık
İstirahat raporu için bilgi almak istiyorum. Teşekkürler

mvro8

İstirahat raporunu her yer verebilir ama;
Sen istirahat edeceğim, bana rapor verin dersen hiç bir doktor vermez, ama doktor senin tedavin için istirahat etmene gerek duyarsa zaten verir, buna doktorlar karar verir, sen karar veremezsin.

Üst Alt