Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis olmak için gerekli şartları sağlıyor muyum?

guloglu44

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Selamun Aleyküm

Anne ve Babam %100 görme engelliler benim böyle bir sorunum yok babamın askerde anneminde şekerden kaynaklı taşıyıcılık yok.

Fakat dirseğimde kolumun iç tarafında 18 dikişlik bir kesik var
Ayrıca lise anti depresan kullandım

Ygs'de derece yapsam aynı şekilde fiziki mülakatı güzel bir derece'de bitirsem yinede elenirmiyim ?

hiçmi olur yolu yok bu polisliğin ?

Açık olan yerlerinde belirgin yara veya ameliyat izin yoksa sorun çıkacağını sanmıyorum sen yinede emniyet genel müdürlüğü personel alım bölümü ile görüş ilaca gelince şu an kullanıyorsan ve sende kalıcı rahatsızlık olduysa kabul edilmez nerden biliyon dersen eski müdür arkadaşımdı ordan biliyorum

hozgul Ayrımcı ifadeler var derken ne dediğinizi anlamadım.

haliloz Yara izinin önden görülme ihtimali yok ya kollarımı havaya kaldıracağım yada dirseğimi belirgin bir şekilde iç tarafı gözükecek şekilde çevireceğim. Fakat anti depresan konusuna gelirsen içtiğim ilaç Serotonin Geri Alım İnhibitöru yeşil reçeteyle satılmakta. 8 ay oldu kullanmaya başlayalı 12. ay kesinlikle kesilecek çünkü iyileştiğimi doktoruma söyledim dozları 300mg'dan 2 aylık bir süreçte 75 mg düşürdü 4 ay sonra tamamen bırakmış olacağım.

Tedavin bittiğinde iyilestigine dair rapor alırsan olabilir sen yinede personel daire başkanlığı ile görüş ne kadar memur alımlarında üstelik polis lik için sıkı bir denetim var kullandığın ilaç gördüğün tedavi net olarak bilinir sen iyi oldum desen bile teste tabi olursun polis lik alım kuralları net olsa bile kesin bilgi alacağın kişilere sormanda fayda var

haliloz

Eyvallah abi sağ olasın bayram sonrası gidip konuşmak istiyorum.
Bu arada simavlıyım ben abi siz neresindensiniz kütahyanın :)

guloglu44

Vücutta yara izi olması polislik yapmaya nasıl engel olabilir mesela?

Pmyo saglij mulakatinda bugune kadar elenenlerin yorumlarina bakin kolunda ufak bir dikis izi olan eleniyorken omuz bolgesinde dikis izi olan elenmiyor.

Üst Alt