Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polisim. EPS ablasyon operasyonu geçirdim. Malulen emekli olabilir miyim?

servetacar75

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıl önce taşikardi yüksek nabız nabzım300 oluyodu bursa kalp ihtisas hastenesinde eps ablasyon operasyonu geçirdim ikinci operasyonda kalbin damarlarına ve sinirlerine dr zarar verdi ameliyat esnasında resmen gittim geldim elektrik şartel atması gibi oldu şimdi kalbimde tam blok oluştu nazım 30 ile 40 arası başım dönüyo sürekli bayılma hissi halsizlik takatsizlik var

aktif olarak emniyette sokak polisliği yaptırılıyorum tüm gittiğim dr lar kalp pili takılmasının şart olduğunu söylüyorlar ama ben taktırmak istemiyorum bu halimle emekli malulen emekli olmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu durumla karşılaşıp emekli olan malulen emekli olan var mı normal süremi doldurdum 23 yıl oldu yaşı bekliyorum saygılar sunarım herkese

Kalp pili taktırmayı neden reddediyorsunuz anlamadım? Bu işin istemiyorum gibi bir lüksü mü var? Canınızdan olursunuz. Her an bir yerde ölebilirsiniz. Emekli olmayı düşünmekten önce tam tedavinizi yaptırın. 30 40 nabızla kaliteli bir hayat yaşamanız zaten imkansız. Emekli olsanız da çalışsanız da bu şekilde kendi ölümünüze sebebiyet verirsiniz.

emeklilik

benim kalbimde tam blok var hastaneden c dilimi rapor aldım yüzde 10 hipertansiyon yazmış kardiyoloji yüzde yazmamış c diliminde olduğunu belirtmiş 23 yıllık bilfill emniyet personeliyim emekli olabilrmiyim malulen mi yoksa normal şartlarda bu rahatsızlığımdan dolayı emekli olabilirmiyim acil konu hakkında bilğisi olan varsa yazarsa sevinirim

Geçmiş olsun.

23 yıllık memuriyetiniz varsa zaten normal emekliliğinize fazla kalmamış olması lazım. Eğer çok fazla yoksa, ben sizin yerinizde olsam kesinlikle normal emekli olurum.

Çünkü malüliyet çok zor. Ben geçen mart ayından beri uğraşıyorum ve hala son sonuç yazısını bekliyorum.

Ayrıca... Eğer %40 ve üzeri rapor alırsanız engelli emekliliğiniz de hemen garanti. Çünkü 23 yıllık işiniz var. Malül emekliliği dışında şu anda 2 tane farklı seçeneğiz var. Bunlardan biri değerlendirin. Malüliyeti bence boşverin.

Bende de kalp yetmezliği oluştu ve ICD kalp pili takıldı.

Size önerim, kesinlikle kalp pili taktırın. Hiç bir şey hayatınızdan önemli değil.

Operasyonum 45 dakika sürdü ve doktorlar ile konuşa konuşa, güle eğlene pil takıldı.

1 ay sonra varlığını unuttum bile. Zayıf insan olmama rağmen hiç rahatsız etmiyor.

Eğer pil taktırırsanız zaten emniyette masa başı hafif bir iş ile mesleğe devam etmeniz durumu olur kanısındayım.

Normal emekliliğinize kadar (çok değilse ve birkaç yıl kaldı ise tabi) çalışırsınız.

Selam bu kalp pili kalpte ritim bozukluğu olanlara mi takiyorlar menşe mihrak kapak proplosu ve hiper tansiyon var

Birinci nedeni öncelikle KALP YETMEZLİĞİ.

Bende kalp yetmezliği ve buna bağlı olarak Taşikardi, Hipertansiyon vardı.

Kalbimin çalışma gücü, yani... EF değeri 20 idi. Şu anda ancak 28 oldu ama bu bile çok az.

EF 40'ın altında ise, kalp yetmezliği var demekmiş. (Doktorumun söylediği bu).

EF 50 veya 60 ve üzeri ise, gayet sağlıklı kalp demekmiş.

Engelli emeklilik

Arkadaşlar acil bı sorum olcak benim rapor sağlık kurulundan aslını istemiş 5 ay sürdü sağlık kurulunda görüşüldü raporun aslını kurumdan istedi gönderdim ne zaman sonuçlanır bı dk tahammulüm kalmadı başına aynı olay gelen arkadaşlardan acil cvp bekliyorum

Oturanboga kardeşim noter tasdikli aslı gibidir kabul etmediler aslını gönderdim 24 gün oldu tekrar sağlık kurulunda gorusulur mu yine 5 6 ay beklermiyim bilemiyorum cvp yok

Slm kardeşim 03124587442 SGK cagri merkezi tekrar sağlık kurulunda görüşülecek yine5 altı ay sürer sonucu raporun aslını keşke ilk müracaatta gonderseydim

Sizin takipciniz çok bı sorabilirsiniz platformda başına böyle bı durum gelen arkadaşlardan. Cvp alabilirmisiniz

Üst Alt