Arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıl önce taşikardi yüksek nabız nabzım300 oluyodu bursa kalp ihtisas hastenesinde eps ablasyon operasyonu geçirdim ikinci operasyonda kalbin damarlarına ve sinirlerine dr zarar verdi ameliyat esnasında resmen gittim geldim elektrik şartel atması gibi oldu şimdi kalbimde tam blok oluştu nazım 30 ile 40 arası başım dönüyo sürekli bayılma hissi halsizlik takatsizlik var
aktif olarak emniyette sokak polisliği yaptırılıyorum tüm gittiğim dr lar kalp pili takılmasının şart olduğunu söylüyorlar ama ben taktırmak istemiyorum bu halimle emekli malulen emekli olmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu durumla karşılaşıp emekli olan malulen emekli olan var mı normal süremi doldurdum 23 yıl oldu yaşı bekliyorum saygılar sunarım herkese
aktif olarak emniyette sokak polisliği yaptırılıyorum tüm gittiğim dr lar kalp pili takılmasının şart olduğunu söylüyorlar ama ben taktırmak istemiyorum bu halimle emekli malulen emekli olmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu durumla karşılaşıp emekli olan malulen emekli olan var mı normal süremi doldurdum 23 yıl oldu yaşı bekliyorum saygılar sunarım herkese