Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polisitemia vera için hangi oranda rapor verilir?

Konular
44
Reaksiyonlar
20
merhaba hepinize engelli raporu için basvurumu yaptım.iç hastalıklar doktoru beni hematoloji ye sevk
etti.hematoloji görüşünde henüz kesin olarak polisitemia vera tanısı konulmamış dedi sizce doktorun görüşü ne olur 28 eylülde heyete gireceğim.eğer
polisitemia konusunda tetkik leri yapılması gerekiyor diye.yazmış.En sonda henüz kesin olarak polisitemia tanisi konulmamistir.heyet uygun görmese beni başka bir hastaneye sevk edebilir mi.

hem tetkikler tamamlanmamış hemde henüz kesin olarak polisitemia vera tanisi konulmamış diyor heyet bu hastalığa puan verebilir mi cevaplarsaniz sevinirim.

bülent abi konuya bir açıklama yapabilir misin kaçan
karışık.

sağlık raporu

herkese merhaba arkadaşlar ben rapor için sağlık kuruluna başvuru yaptım.iç hastalıklar doktoru beni hematoloji ye sevk etti hematoloji doktoru jak 2 mutasyon testi negatif hastanın tetkikleri tamamlanmamiş diye durum bildirir raporu yazdı.ve henüz kesin olarak polisitemia vera tanisi konulmamiştir diye rapor yazdı 28 eylülde heyetim var sizce durum ne olur beni kontrole falan gönderir mi heyet cevaplarsaniz sevinirim.

engelli aylığı için

lütfen beni aydınlatır misin abi kafam karisti

heyet ne karar verir bu durumda

Psikoterapi

Sakatlık Oranı Cetveli'ne göre

V. KML VE MYELOFİBROSİS DIŞINDA KALAN MYELOPROLİFERATİF HASTALIKLAR (ESANSİYEL TROMBOSİTEMİ, POLİSTEMİA VERA, V.B)

1.Hemostatik bir sorun yaşamamış ve kontrol altında olanlar %30
2.Hastalıkları kontrol altında olmayanlar %40
3. Hayatı tehdit eden tromboz ve/veya kanaması olanlar %70
4. Lösemikdönüşüm gösterenler %80

abi oranları biliyorum demek istediğim heyet karari olur yukarıda belirttiğim yazıda cevaplarsaniz sevinirim

heyet uygun görmezse ne olur.en sonda durum bildirir rapor kisminda henüz kesin olarak polisitemia vera tanisi konulmamiştir.diyor hemde tetkiklerinin yapılması gerekiyor diyor heyete gireceğim durumu açıklayabilir misiniz

hocam cevap alamadım.

Psikoterapi

Bu ifadelerden hiç bir şey anlaşılmaz. Ben olsam heyete çıkmadan önce o istenen tetkikleri de yaptırır, sonraki heyete evrak teslim ederdim. Zira tanı konulmamışsa heyet de oran yazmaz.

henüz kesin olarak polisitemia vera tanisi konulmamış diyor.jak 2 ve epo testlerini yaptım normal çıktı ama kemik iliği biyopsisi yapmadım.acaba heyet oran vermeyip beni gönderir mi yoksa tetkiklerini tamamla tekrar heyete gel mi der.yoksa puan vermeden gönderir mi

ben zaten oran vermesini istemiyorum.çünkü hastalık yok bende korktuğum durum heyet bana oran vermeden göndermesi değil asıl korkum beni tekrar heyete sevketmesi

teşekkür ederim hocam.

oran vermesi için heyete girmeden önce tüm tetkiklerimi yaptırmış olmam gerekir yoksa oran vermez dediğiniz gibi çok teşekkür ederim hocam.

Tam bağımlı rapor

Herkese merhaba bugün raporum yüzde 40 cikti ve bagimsiz yazıyor.

Psikoterapi

Öncelikle geçmiş olsun, bende pv hastasıyım, jack2 pozitif, kesin tanı polisitemia vera (d45) . 1 yıldır flebotomi yaptırıyorum 2 aylık periyodlarla. Kan sulandırıcı kullanıyorum doktor reçetesiyle.

Doktorumla konuştuğumda %30 verebileceğini söyledi. Size nasıl %40 verebiliyorlar ilginç. Konu ile ilgili detaylı bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim, geçmiş olsun.

Benbipolardan yüzde 40 p.vera için yüzde 30 aldım.benimkinde bagimsiz yazıyor sizce niye öyle diyor.

Üst Alt