Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polislikten gih sınıfına geçmek konusunda SGK sorun çıkartabilir mi?

elektronn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

ben 4 yıllık polis memuruyum. bipolar affektif bozukluk nedeniyle tedavi gördüm. sonuçda d dilimi rapor verdiler.
rapor ankaraya gitti. sağlık komisyonu emniyet hizmetlerinde çalışamaz gih olmasında sakınca yoktur diye görüş bildirmiş. ayrıca silahımı ve kimliğimi muhafaza altına alınması kararı verilmiş. bana tebliğ edildi.

alınan karar sgk ya gönderilmiş nihai kararı orası verecekmiş. doktor raporunda salah halinde düzeldiğim göreve başlayabileceğim fakat silahımın alınması d diliminde değerlendirilmesi ve genel idari hizmetlerde çalışabilir şeklinde.
emniyet gih olabilir demiş. sgk aksi bi görüş verebilir mi. ben emekli olamam 10 yıl olmadı.

ayrıca ehliyetime bişey olur mu. süreç nasıl olur bilgisi olan varsa yardım edebilecek arkadaşlar arıyorum.

hiç bir sorun olmaz sgk dan aynen onaylanır gelir, gih memuru olarak görevine devam edersin ama ehliyetin büyük bir ihtimal iptal olacaktır,

ehliyet konusunda kesin bilginiz mi var yoksa görüş mü belirtiyorsunuz. memurluk yapabilir raporu veriline nie ehliyet iptal edilsin ki

şu ehliyet durumu ve süreç ne biçimmiş bizi iyice geriyor

Bence ehliyet iptal edilmeyecektir. Genellikle malulen emeklilik süreci esnasında iptal söz konusu oluyor. Sizinkisi ise bundan çok farklı bir durum. Evet, biraz şansa bağlı ama, ben ters bir durum olma ihtimali neredeyse hiç görmüyorum

teşekkür ederim bülent bey. yani bende öyle düşünüyorum ama devlete güvenim kalmadı. memur olabilir deniliyor ehliyet iptal olacak ters bi durum

benimle aynı durumda olan arkadaşlarda varmış acaba onlara nasıl ulaşırım

memurlukla ehliyetin bir ilgisi yoktur, memur olan herkes ehliyet alabilir veya memur olan herkesin ehliyeti iptal olmaz diye bir kural yoktur,psikolojik rahatsızlıklarda genelde iptal edilir, psikolojik rahatsızlığı olan biriside memur olabiliyor,hem sen o kurumda çalışıyorsun, sorunun cevabını bulunduğun ildeki trafik şubesine sorarak net bilgi alabilirsin.ayrıca burada polislikten gih sınıfına geçeni pek bulamazsın ama şu linkte çok vardır
Nakil ve Özlük Hakları - Memurlar.Net - Forum

merhabalar ben %70 bipolar raporuna sahibim ehliyet iptali diye bir şey olmadı siz emniyet mensubu olduğunuz için sizinkine bir şey olurmu sanmıyorum ama bence olmaz raporu veren kurum silahınızın alınması yönünde görüş bildirirken ehliyetinizi de araya koyardı yalnız tavsiyem atak dönemlerinde araç kullanmayın

Teşekkür ederim. Bende oyle düşünüyorum. Ama bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum. Aslında ilk düşüncem gih de olsa işime bişey olmasa

forumda diğer benim durumumdaki arkadaşlardan anladığıma göre ehliyet iptal olan yok.

burdan bilgilendirme yapayım. d raporu olanları sgk malul olduğuna gih sınıfındada çalışabilir şeklinde karar veriyor. egm personel de bunun üzerine ya malulen emekli ol yada gih sınıfına geçmek için dilekçeyle başvur diye bilgilendiriyor. ayrıca nerede çalışmak istiyorsun diye de soruyor. ataman gih oluyor nereye istersen. benim öyle oldu.

Öncelikle geçmiş olsun. Şahsi fikrim ehliyetinize hiç birşey olmaz. Malulen emeklilikte el konuluyor genellikle. Gih 6 yil calisip sonra malulen emeklilige basvurabilirsiniz. Ama benim tavsiyem ozurlu emeklisi olmanizdan yana

elektronn

Dilekçeyi verdikten kaç gün sonra atama oldu istedgn memlekete..anlattığn surecin aynısını bn gecirdim.. Dilekçeyi verdm su anda atamanın olmasını bekliyorum 25 gün oldu..

Üst Alt