@
_DELAL_ anlattiklariniz gerçekten mükemmel, çok güzel yorumlamissiniz, ben temel yoga seviyesindeyim. Bahsettiğiniz gibi galiba biraz sonuca odaklanıyorum, ben bu soyledikleriniz üzerinde düşünerek bu algimdan kurtulabilirim, ama örneğin dizleri ağrıyan bı yakinima sıfırdan bunu anlatmak çok zor olur, çünkü hayatında ilk defa böyle bir disiplinle karşılaşıyor...
Yoga dediğimiz bir yolculuk ve sonu yok, çünkü en başta biz insanlar benliklerimiz sonsuz varlıklar, bu sonsuzlugun akışında kendimizi ne kadar bulabilirsek de potansiyellerimiz o kadar çok yükselir. Kendimde fiziksel olarak gelişmeler kaydettim, sizdeki fiziksel gelişimleri öğrenmek istemem sizi de örnek olarak bahsetmek istediğimden
mesela ben pes ekinavarusum, sol bacagimdaki kas erimesi bacagimin arkasında sarkmalara neden olmuştu, kocaman bir kas kütlesi bacagimin arkasında sarkiyordu, dışardan belli olmasa bile beni rahatsız ediyordu, yogaya başladıktan sonra o kas toparlandı, şiddetli bel ve bacak agrilarim geçti, normalde iki saat ayakta dursam belim bacağım kalcalarim inanılmaz ağrırdi, ama şimdi gecenin ikisine kadar baklava açıyorum, ertesi sabah yine aynıyım şükürler olsun
@
ali.yilmaz size de paylasimlariniz için teşekkür ederim, siz ne zamandır yoga yapiyorsunuz?