Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Portre halı yapımı hakkında bilgisi olan var mı?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Akşama kadar evde sıkılıyorum..

internette dolaşırken porte halı yapımını gordum...

ben evde nasıl yapabılırım portre halıyı evde yapıp satayım..

lütfen bılen bırı yazsın ..

istedikden sonra yapabilirsiniz, ben 12 yaşımda ögrendim antika kilimler ipekden yünden kök boyalı incecik ipolerden otantik kilimler dokuduk annem ve kardeşlerimle beraber maddi açıdan zor günlerdi baya bi desdek sagladı bize ,sonradan ögrenmemize ragmen ustayım diyenler bizim kadar ince işcilik çıkaramıyordu kilimleri dokudugumuz yer amerikadan avrupadan yurt dışıncan siparişler alıyolardı deyişik tarzda şeyler türkiyede sadece biz yapıyorduk onların istedigi kilimleri ,çoguna teşekkür mektupları geliyordu,halıda dokuduk ögrendik çivt dügüm tek dügüm hep dokuduk ,daha çok yurt dışından çizilmiş resimleri dokuduk bize daha kolay geldi türk motiflarinden daha kolay vede kazançlı oldu ,demek istedigim yapılabilir zor deyil,bence tek sorun satış yapmakda eger avrupaya ilk elden biz satmış olsaydık büyük kazançlar saglardık ,ne yazıkki o dönemde bunun büyük payını aracılar kazandı ,şimdi emegi kurtarsa yine yaparım...

oturmak durumda olanlar için uygun bi iş bide ipek yün ve kök boyadan yaparsanız daha kıymetli olur...

ayrıca öylebi sanatki yapıldıgı andan itibaren antika yıllar geçmesine gerek yok baya iyi fiyata satılıyor...

Üst Alt