Poylin P278 akülü sandalyelerin şaselerinde üretimden kaynaklı olduğunu sandığım hatalar var. Bu araçlar donanım olarak P268 ile aynı. Sadece ufak rutuş ve süslemeler var. Dış görünüşü çok sağlam gibi duruyor. Ama asıl taşıyıcı olan sağ ve sol motorların bağlandığı eğri borular ve arka süspansiyon ayakları zayıf malzemeden yapılmış.
Yolda giderken sağ motoru arabaya bağlayan ana boru kırılıp motor yere düşüyor ve arka sağ tekerlek yerlere değiyor. Sandalyenin altı yere değiyor. Bu halde yürümüyor, itilemiyor. Yerinden kımıldamıyor. Sandalye orada kalıyor. Ancak sandalyeyi kucağınıza alıp taşıyabilirsiniz. Ve bütün vidalarını vida gevşemezlik kullanmadan takmışlar. Yolda giderken altından, üstünden, tekerlek maşasından veya yan koldan vidalar düşüyor. Ön tekerlek sağa sola dönemiyor.
Servisi aradığınızda vida garantiye girmez diyorlar. Piyasadan alıp takacakmışız. Üç ay kullanılan sandalyenin vidası düşer mi? Motor bağlantı mili kırılır mı? Kırık motor bağlantı mili garantiye girmiyormuş. Yetkili servisi bana öyle dedi. Kırık borunun içine boru sokup kaynak attırabilirmişiz.
Akülü sandalyeyle tam caddeyi karşıdan karşıya geçerken kırılıp tam ortada sandalye yere düşerse? Sadece bazı parçalar garantiye giriyormuş.
Bu modellerde kullanılan dijital joystick üç dört ayda sorun çıkarıyor. Ya geç algılayıp sandalye aniden şahlanıyor, ya da olmayan arızalar verip aniden duruyor. Servise gidip joystickin resetlenmesi gerekiyor.
Poylinin istanbul'daki yetkili servisi onarım yapmak istemiyor. Ben arızayı bildirdikten dört gün sonra telefonla defalarca aramalarım sonucu ancak olumsuz cevabı alabildim.