Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prazervatif sonda kullanan arkadaşlar sonda patlaması sorunu yaşayan var mı?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

yaklaşık 3 aydır prz sonda kullanıyorum. conveen marka sonda kullanıyorum.
başıma çok sık gelen bir hadise var bir türlü bir çözüm bulamadım
sondayı takıyorum iyice dipten güzelce tıbbı flasterle bantlıyorum herşey güzelken bazen idrar torbaya gitmemeye başlıyor ama ortada bir sebep yokken
yani sonda hortumu serbest herşey normal ama akış olmuyor sondada şişiyor şişiyor en son bantta fayda etmiyor gerisi rezillik işte

bu neden kaynaklanır acaba aynı sorunu yaşayan veya kendince bir çözüm geliştiren var mı
buaraya yazarlarsa herkes faydalanır hem ayrıca prz sonda kullanma ile ilgili her türlü pratik çözümü burada paylaşalım bence herkese çok tşkler....

idrar torbalarında hortumla torbanın birleştiği yerde idrarın geri kaçmasını önleyen bir bölüm vardır. burası bazen yapışıyor ve idrar geçişine izin vermiyor. sonra anlatığın olay yaşanıyor. benim de çok başıma geldi. piyasadaki torbalar malesef bu sorunu yaşatıyor. musluksuz torba kullanabilirsin her zaman akışa izin veriyor. ya da B3 idrar torbası kullan. ben onu kullanıyorum. daha az sorun çıkarıyor..
Bakclar

conveen marka sonda penisi tam tutmuyor. basinc olunca flaster filan tutmaz.
benim kullandigim 25mm u Drain marka sonda eczanelerde kolay bulunuyor Nulife Prezervatif Sonda 50'li Paket | Medikal Market u talk putra antiseptikli kullan peniste kaydirmiyor tam oturuyor banta da gerek kalmiyor (25mm icin medium )
torbayi kullanmadan once ufle acilsin geri kacim onleyen torba kullan cok da sIkma ve kapatma arkadasi bolbol havalandir kremle, yoksa kizarir kabarir yara olur...

PREZERVATİF SONDANIN yapıştırıcısını kullanma... kendin plaster bant al, yapışkanlı kısmını kendi üzerine gelecek şekilde katla, yapışkansız hale getirdiğin bu şeyi prezarvetifi penisine taktıktan sonra üzerine dola ve üzerine plaster yapıştır sıkıca tutar pensini , bu bandı istedğin zaman çıkar ve yeniden kullan bu şekilde prezarvatif sondayı çok sık kullanabilirsin ve kaçak göçek olmaz.

Üst Alt