Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pre diyabet Gizli şeker için kaç oran veriliyor?

Zengue37

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba haftaya endokrinoloji son muayene var sonra heyet için gün alacağım gizli şeker pre diyabet yazıyor Dahiliye tanısın da haftaya netleşecek peki ön bilgi için pre diyabet den puan alabilen var mı bende morbid obezite ve hipertansiyon var sınır da kalacağım pre diyabet den puan alamazsam ve pre diyabet için ilaç tedavisimi yapıyorlar?

G-Pankreasın endokrin fonksiyon bozuklukları
1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış
Tip II Diabetes mellitus 20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,
ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış
ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus 40
NOT: Komplikasyonlar Balthazard formülü ile eklenir.

Bu bilgi için teşekkürler ama gizli şeker için bir şey yazmıyor burada acaba giden yokmu dur gizli şeker ile heyete

Gizli şeker (pre-diyabet) nedir? | Diyabet.com-Novonordisk[FONT=Verdana]

"Pre-diyabet, diyabet tanısı henüz konmamış ama kan şekerinin yükselmeye başladığı kişiler için kullanılan bir tanımdır. Açlık kan şekeri normal değer olan 100 mg’dl’nin üstündedir veya yükleme testi yapıldığında 2. saat şeker değeri normal değer olan 140 mg/dl üzerindedir ama kişilerde diyabet tanısı koyabilecek kadar yüksek bir şeker değeri bulunmamaktadır. Bu kişilerde ilerde diyabet olma riski son derece yüksektir."

bu durumda heyet sizi şeker hastası olarak değerlendirir mi? sağlık kurulları genellikle özürlü raporu vermekten kaçınırlar. muhtemelen size tip 2 diyabetten oran vermeyecekler. sonucu buradan paylaşırsanız bilgi birikimimize katkı sağlarsınız.[/FONT]

Pre diyabet hastaları lütfen cevap verebilir mi

Arkadaşlar aylardır arıyorum bulamadım pre diyabet var bende şeker ilacı ve obezite ilacı verdi doktor heyet günüm Mayıs 16 doktor a pre diyabet den oran alabilirmiyim dedim bilgi veremem dedi heyet e gireceğin için dedi aramızda pre diyabet olup heyet e giren kimse yok mu oran alan oldu mu olmadı mı illa birisi vardır lütfen cevap bekliyorum

Üst Alt