Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prezervatif sonda kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar Prezarvatif sonda kullananlardan deneyimlerini bekliyorum...

bacaga baglanan conveen 500cc pre sonda aldim... 2 gun kullandim cok rahat ettim diyebilirim...
mesane hacmim 400cc...350 cc yi sıkıstıgim anda cikarabiliyorum...
tak yapmak angarya olmaya basladi...cok sıkıstıgım anda bi kapali bi alan bulup bidon.. su sisesi vb seyleri kullanmaktan biktim...
gun asiri 1000cc gibi bi sivi cikisi oluyor...
prez sonda kullaniminda enfeksiyon kapma ihtimalim yukseliyor mu? is yerinde oldugum icin torbayi sadece bosaltabilme ihtimalim var.. eve geldigimde yikiyorum...

gorusleriniz bekliyorum...

Mathmen

Prezervatif sonda kullanacak kişilerin mutlaka ürodinami yapmaları gerekir. İşeme esnasında mesane içinde oluşan basıncın böbrekler için risk oluşturmadığından ve tabii mesanede tolere edilebilecek olandan fazla idrar kalmadığından emin olmak lazım. Eğer bu konuyu umursamasanız, yıllar sonra bir bakmışsınız böbreklere giden yollar ve böbrekler zarar görmüş...

oturanboga cok haklisin abi...tak tuk islerinden biktim artik...insan kolayina geleni seciyor...insallah kotu bir durum.olsumaz...

Arkadaşlar, bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur

[FONT=sans-serif]eskiden latex free prezervatif sondalar vardı ama saglık ödemelerinde tasarruf yapılınca maalesef medikalciler bu urunleri getirmiyorlar. kötünün iyisi Conveen markasını kullanabilirsin. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Bir püf nokta prezervatifi penisin köküne kadar indirip orada boğum bırakmayın, önce açın penis boyuna göre kısaltın ve öyle takın, çıkmaması içinse betafix tıbbı flaster ile yapıstırabilirsiniz. Tabi çıkartırken can acıtmaması önemli,[/FONT]

[FONT=sans-serif]bir de penis kalınlığına göre seçim yapın.. kesinlikle heryerde bulunan U-Drain markasını tavsiye etmem[/FONT]

Yaklaşık bir haftadır conveen prezervatif sonda kullanıyorum kullanımı çok rahat ama enfeksiyon kaptım ne yapacağım bilmiyorum

Üst Alt