Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prezervatif sonda marka tercihiniz nedir?

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Prez sonda kullanan arkadaslar hangi markalari kullaniyor???tecrubelerinizi ve degerli yorumlarinizi bekliyorum..saygilar😉

Ben yıllardır u drain kullanırım ve gayet memnunum. Fakat size tavsiyem yayındaki bantla değilde eczaneden veya medikalden alabileceğiniz flaster bantla yapıştırma işlemini yapın. Eğer dışarıya çıkarkende kullanacaksanız, ayak içi idrar torbaları var,bununla beraber kullanırsanız hem torba dışarıdan görünmez ve sizi rahatsız etmez hemde her türlü pozisyonda idrarı çeker ve sıkıntı çıkarmaz.

convenn marka ayak torbası kullanıyorum 500cc lik...gayet memnunum...ben de u drain kullanıyorum...

Bu prezervatif sonda'da sızma felan olumuyor mu vea tak sonda daha mı yararlı ben 2 sene oldu rahatsızlığıma Daimi sondo kullanıyorum zararların farkındayım ama bırakcam Siz'ce prezervatif sonda'Mı Tak Sondamı

Üst Alt