Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prim gün ve yıl doldu. Emekli olabilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için başvurdum%47 engelli raporu aldım başvurduğunda çalışıyordum 2 ay sonra işten ayrıldım emekli olabilir miyim prim gün yıl dolu sadece yaşı bekliyor um

Hikmet Hakan arıöz

Merhaba, Engelli vergi indirimi ile emekliliğin kendine has ayrı bir emeklilik tablosu vardır.Normal emeklilik şartlarındaki SGK prim günü ve SGK hizmet yılından bağımsızdır.İnternetten engelli vergi indirimi ile emeklilik yazarsanız tabloya ulaşabilirsiniz.

Ana şablonu sigorta başlangıç tarihi ve engelli vergi indirimi raporunun engel oranı üzerine kuruludur.Yani yazdığım değerler sonucu engelli vergi indirimi için gereken SGK prim günü ve SGK hizmet yılına ulaşırsınız.

Ayrıca anladığım kadarıyla engelli vergi indirimi başvurusu yapmışsınız ancak daha sonucu elinize ulaşmamış.Biliyormusunuz bilemiyorum ancak adındanda anlaşılacağı gibi engelli vergi indirimi belgesi ile emekli olunmaktadır.Bu bahsettiğim belge ile gelecek oran üzerinden emeklilik hakkında konuşulabilir.

Saygılar.

Üst Alt