Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prim günü dolmuş ve yaşını bekleyen kişi trafik kazası geçirirse malulen emekli..?

RK.209

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Pirim süresi dolmuş yaş için beklerken trafik kazası geciren biri [şü anda çalışamaz durumda ]malulen emekli olabilirmi ?yaşı beklemeden maaş alabilirmi?.Bu konuda bilgi saibi olan arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum.

% 60 ve üzerinde rapor alırsa ve bu raporu sgk onaylarsa tabi malulen emekli olabilir.rapor aldınızmı,

Malulen emeklilik talebiyle en son sigorta priminin yattığı sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Sizi hastaneye sevk ederler. Oradan alacağınız malul olduğunuzu gösteren rapor sizi malulen emekli eder...

selam arkadaşım bende seni le aynı durumdayım ama yürüyemiyorum ve bu neden le çalışamıyorum ama sgk % 60 rapor vermiyor ben başka bir yöntem denedim şu an ugraşıyorum yakında olacagım ,nşallah

Üst Alt