Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prim günüm dolunca işten çıkmalı mıyım? Emeklilikte yeni rapor isterler mi?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 100 de 92 raporla işe girdim 2015 de senem doluyor 2013 de pirimim .pirim dolduktan sonra işten çıkmam gerkiyormu emklilik günü tekrar rapor istenirmi . . .

İşten çıkıp çıkmamak sizin bilecğiniz bir konu.

Eğer ilk sigortalılığınız 1 ekim 2008'den önce idiyse ve defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indiriminiz var ise, emekliliğiniz de ssk statüsünde olacaksa, emeklilik zamanında yeni rapor almanıza gerek kalmaz.

işten çıkmassam pirim fazla ödendik ce emekli maaşı düşmezmi..ilginiz için teşekkür
işe giriş 2000 . 12 ay

Emekli maaşında ne kadar fark ettriir, bilemiyorum. 2 yıl çok değiştirmez. Bence o zaman bu değil, "çalışmadan 2 yıl dayanabilir miyim" sorusuna verilecek cevaptır belirleyici olacak olan şey.

emeklilik ve çalışma

arkadaşlar bir sene sonra primim doluyor 2015 de 12.ayda sürem doluyor 100.93 raporum var fazla prim ödeyenin maaşı düşebilir diyorlar çıkıp beklememmi mantıklı yoksa çalışmaya devammı edeyim ayrıca emekli olsamda aynı işime devam edebilirmiyim prosedür nedir acaba yardımcı olursanız memnum olurum.

ssk primleriniz yüksekte ödeniyor ise çalışmaya devam edin. İşten ayrılır iseniz geliriniz olmaz iyi düşünün 1 sene çalışmak size fazla bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum

Üst Alt