Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prim sayısı nedeniyle reddedilen bağkur'a emeklilik başvurusu..?

atmaca58

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba 2052 gün ssk ve gerisi isteğe bağlı bağkur yatıran bir kardeşiniz olarak bir kaç kişinin yönlendirmesiyle bağkura emeklilik için basvurduk baya bir ugrasdan sonra red kağıdı geldi bagkura gidip kağıdı anlicamiz dilde anlatmasını istedik o da bize senin maluliyetin tescillenmiş ama sonradan malul olmamıssın ilk işe girerkende varmış (ssk vergi indirimim yok) askerlikden muafım o nedenle 15 yıl+3900 gün gibi bişeyler söyledi nasipse 8 ay sonra primimi tamamlıyor 2016 nın 8 ayındada yılı tamamlıyor ve basvuracagım tekrar ama benim aklıma takılan o zaman geldiğinde bunlar benden tekrar rapor isterlermi, bilen bilir cerrahpasaya elini veren kolunu kaptırıyo yine biz sanlıydık 3 ayda alabildik raporu çok şükür işimiz rast gittide

herneyse aynı konudan muzdarip arkadaslarımız muhakkakki vardır aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.

slm hemen hemen aynı sorunları yaşamışız

yeniden rapor istenecektir. o zaman yeniden başvurmuş olduğunuzda mevcut raporu kabul etmeyip hastaneye sevk ediyorlar

o zaman kötü ya hiçbiri değilde hastaneden rapor almak başlı başına bir çile

Bağkur (4b) statüsünde emeklilikte yeniden rapor isterler. Ama ben olsam yine de şansımı dener, "kurum kayıtlarında raporum var, onun üzerinden işlem yapılmasını taleo ediyorum" derim. Olmaz ama, şans, belki... :)

Üst Alt