Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Primacath Tak Kateteri hakkında deneyimleriniz nelerdir?

adilalpman

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İzmirdeki medikalcimiz eşim için kullanmakta olduğumuz "My Cath Plus" için fark ücreti almaya başladıktan sonra kendisine fark ödemek istemediğimizi belirttiğimizde bize kurumun farksız olarak "Prima Cath" marka kateterin bedelini ödediğini ve bu marka tak kateterini fark ücreti almadan verebileceğini belirtti.
Buna göre sizlerden "Prima Cath" hakkındaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Primacath sonda kullanan varmı memnunmusunuz?

Fark ücret ödenmeden alınabilir bir ürün fakat kalite olarak nasıldır bilgisi olan arkadaşlar varsa ?

bi ara deneme şansım olmuştu fakat kayganlığı çok iyi değildi sert bi kateter gibi gelmişti bana ama bu tip ürünlerin cevabını en iyi kullanan kişi verir katater mesanede çok kalmıyorsa boşaltımı hızlı yapıyorsanız sorun olmaz ama boşaltım uzun suruyorsa kayganlıgı azalabilir ve sorun yaratabilir sondayı kullanmadan bilgi sahibi olmak yanlış olur sizin en az 3,4 tane kullanıp test etmeniz gerekir ve en az 40 sanıye civarı kayganlaştırıp öyle mesaneye sokmalısınız bu arada başka medikalcilerle konuşabilirsiniz şuan her medikalci fark istemiyor bilginize adilalpman

legend06
Valla galiba farkı bezden alıyorlar hocam... Yine en son 265 tl fark ödedik 8 kutu bez ile günde 4 taneden 2 - 3 koli kateter için...

İbrahimt5
Valla biz iki koli kadar bitirdik işimizi de sorunsuzca gördü bu kateter... Medikalcimiz bu defa da bilinen 2 markadan da farklı bir marka kateter verdi... :rolleyes:

My caath Plus ve Hi slip'ten daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle daha sert değil. Gümüş iyonlu kayganlaştırıcı daha yoğun olduğu için, kayganlaştırıcıyı diğer markalara göre daha uzun süreli yedirmek gerekiyor. Medikalcimiz yaklaşık 1 dakika boyunca kayganlaştırıcı sıvıyı sondaya yedirmemizi önerdi. Bu şekilde kullanıldığında hiç bir sorun yaratmıyor.

Medikalci fark aldı ama my cath ve hi slipten daha az.

gold.primacath ve home kataterleri kullandım cok kalitesiz geçmeyen kısa zamanda enfeksiyona sebeb olur adanada eski numune nin yanındaki üç medikalcıdan da aldım sonrasında 120 tl fark ödeyerek my katater aldım son derece mukemel ve sorunsuz

Üst Alt