Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof. Ali Şehirlioğlu'na skolyoz ameliyatı oldum. 93 derece 30 dereceye düştü!

fatihcan17

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar beni pek fazla tanımıyorsunuz ben kendimi biraz anlatayım 93 derece skolyozum var ve sma kas hastasıyım allaha şükür yürümemde falan bir sıkıntı yok bu sene üniversite sınavına hazırlandım istediğim yerde oldu

geçen sene Ekim Kasım aylarında Ali Şehirlioğlu hocama kontrole gittim ameliyat kararı verdi ama sınavdan sonra olmamı söyledi ben de kabul ettim ve Sınav zamanı geldi geçti geçtiğimiz Çarşamba 09.07.14 tarihinde ameliyata girdim her ne kadar çekincem olsa da doktorunun alanının en iyilerinden olduğunu bildiğim için çok fazla sıkıntı yapmadım ameliyata girdim gitmeden önce bir sakinleştirici yaptılar acayip bir şey :D

neyse ameliyathaneye gittim narkoz verdiler sonrasını hatırlamıyorum
ameliyat yaklaşık 5 saat sürdü odama getirdiler uyandım ağrım çok vardı çok sızlanıyordum morfin ağrı kesici yaptılar o günü geçirdim sonraki günler ağrılarım git gide yavaşladı ilk gün sırtüstü ikinci gün sağa sona dönerek yatmama izin verdiler
üçüncü gün fizyoterapist eşliğinde ayağa kalktım ağrılarım gece çok oluyordu sabahları çok olmuyordu korse ile birlikte yürümeye başladım

bu arada doktorum allah razı olsun günde 3-4 defa kontrole geliyordu 93 derecelik skolyoz 30 dereceye kadar düşürülmüştü bu gerçekten bir mucizeydi hacettepe ye gitmiştim daha önce en fazla 50 dereceye indirebiliriz demişlerdi gerçekten mucizeydi

fizyoterapist eşliğinde kalktım yürümeye başladım gayet iyiyim şu anda yürümem düzeldi ağrılarım yavaş yavaş azaldı

bundan sonra inşallah daha iyi bir hayat beni bekliyor bu arada bu rahatsızlığı olan arkadaşlar eğer imkanları varsa kesinlikle Ali Şehirlioğlu hocaya görünsünler

Her şeyin iyi sonuçlanmasına çok sevindim. Gözün aydın. Deneyimlerini paylaştığın için de teşekkürler

Geçmiş olsun... Umarım herşey bundan sonra daha da güzel olur...

Üst Alt