Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof.Dr.Bülent Çetinel hakkında bilgisi olan var mı?

mami1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Büent çetineli tanıyan tedavi olan yada muayenehanesine giden biri varmıdır ? Bilenler paylaşırsa sevinirim.

Prof.Dr.Bülent Çetinel Omurilik Felçlileri Derneğinde senelerce çalışmış olup bu konuda yetkin bir hocadır. Multiple scleroz ve sinirsel idrar kaçırma konusunda oldukça iyidir. Ben çok memnunum senelerdir hastasıyım, güleryüzlüdür insanı rahatlatır.

Bülent bey benim ameliyatımı da yapan doktordur. Ürolojide deneyimine ve maharetine güvenilebilecek çok iyi bir cerrahtır.

Ben bulet hoca 200 tanışdık ama mesa ameliyat o soyledi ama simdi eskisi gibi iyi degil bence cerrahpaşa ayrılmış muanesinde bakıyor ameliyat yapmak istersen nişantasındaki amerikan hastanesinde yani ardaşım çulet hoca iyi degil bence

tanıdığım en iyi doktor

bülent çetinel sayesinde nörojen mesane tedavisi görüyorum. çok yol aldık iyileşme yolunda ilerliyorum. bana tibula sinir stimilasyonu tedavisi uygulanıyor. artık boşaltımı kendim başlatabiliyorum. tak uyguluyordum 6 aydır. sanırım yakında onu da keseceğiz. tüm bilgi birikimi ile hastayı iyileştirmek için uğraşan çok sevimli bir doktor. insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor.

Bende gitdim bület bey bana yapılcak birsey yok dedi ankara dok yapıcak çok sey var dedi ??

yubabla;

Tedavi için vücudunuza bir cihazmuı yerleştirildi idrara çıkmalarınız ne kadar azaldı ve idrar boşaltımı ne kadar kolaylaştı .Birde hangi aşamalar sonucunda size bu tedaviyi yaptı benden ürodinami istemişti.

ekim ayında gider gitmez ürodinami yapıldı. daha öncesinde 2 ürodinami yapılmıştı. yapılanların hatalı ve eksik olduğunu bülent çetinel sayesinde gördüm. yarım yamalak ve çok ağrılı 2 ürodinamiden sonra korkmuştum ama muayenesinde yapılan son ürodinamim rahat ve daha ayrıntılıydı. ardından bende 2 tür aksaklık tespit edildi. biri boşaltımı başlatamama ve mesaneyi tamamen boşaltamama diğeri de ani alakasız zamanda mesane kasılmaları... bana önceki doktorum deutrisitol vermişti ve kendi başına idrar yapman sakıncalı demişti. oysaki ıkınarak bile olsa idrar yapıyordum. haliyle deutrisitol bunu engellemişti. bülent bey bu ilacı önermediğini söyledi. myocoline adlı ilaca başladık. bir de ayak bileğinden akupunktur iğnesi ile mesaneyi etkileyen siniri buluyor ve akım göndererek mesane kasılmamı düzenlemeye yönelik bir tedavi uyguluyoruz. tedavi 30 dk sürüyor sonra iğne vucuttan ayrılıyor ve çöpü boyluyor :) . başta kesin konuşamam 4 kez yapalım ve sonra kritik yapalım dedi. daha ilk seansta eskisi gibi tuvalete gittim ve ıkınmadan boşaltımı gerçekleştirdim. hemen ardından tak uyguladım kalana hep baktım. 8 iğne uygulandı. şuan kalan ortalama 150 civarı.günde iki adet ürispas ve myocoline alıyorum.

Ya tamam bakın doktor çok iyi buna lafım yok ama bir ülkede sağlık sistemi arasında bu kadar uçurum olmamalı .Bu adam iyi bir doktor ve parasal yönü iyi olan hastalar faydalanabilir. Ya devlet ?Bu size uygulanan tedavi belki çoğu kişinin hayatını değiştirebilirdi.Şu an kendim için söylüyorum 18 yaşındayım ve 1.5 senedir böyleyim .Ve su an hayatta herşeye gülüyorum .Böylemi olmalı ? Bu doktor ürodinami için tam tamına 750 lira ve ürodinamiden sonuç çıkmazsa sistoskopi için 3milyar istedi.Bu paraları toplumun hangi kesimi ödeyebilir? Adelet sistemi bu mu ?

bu konuda çok haklısınız.... benim diyebileceğim bir şey yok malesef... bu bülent beyin hatası oldpunu söyleyemem. cünkü anneannemin mesanesi alındı gittiğitüm drlar 25 milyar lira ameliyat parası istemişler bülent bey çok ciddi bir fiyat farkıyla ameliyatı gerçekleştirdi.benim tedavimde kullandığı aparatlar tek kullanımlık ve özel üretim. bu konuda devletin bir şeyler yapması gerek bence.

Bu, durmadan yeni tetkik/tahlil isteme hastalığı maalesef doktorların belki de en eleştirilecek hastalıklarından birisidir. Ben de çok rahatsız olurum böyesi talelerden...

Kesinlikle sanki bu hastalık yokmus gibi davranmaları bide.Küçük sıkıntıymıs gibi.O zaman sinir oluyorum.

Cevap: Merhaba

RUÇAN
Sizin neyiniz verdi yazabilirsiniz ?Bende gitmeyi düşünüyorum Bülent Çetinel e. 35 yıldır hiçbir Dr çare bulamadı banada. ayseld320@gmail.com özelden de yazabilirsiniz. Ama cvp verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba

Ben norejen mesaneyim .Ben Bülent bey gitdim .Bana [FONT=sans-serif]ürodinami yapıcakmış ve böylece mesaneyi büyütecekmiş ameliyatlık bir durum olursa Amerikan hastanesinde ameliyat ve operasyon yapacakmış.Ben de başka bir doktora gitdim .Böyle birey olamaz dedi. mümkünü degil degil..Ben kasıkdan sonta atıyordum .Bunun için bület beye gitmediğimde yapıcak birsey yok dedi. Ama ben kasık kapatdırıdım normal yolda yolsa sona atıyorum .Bu işle ilgilenen fazla doktor yok toplasan 10 kişi çıkmaz . Prof Dr Murat dayanç çok iyi ama ankarada bu işle iyi ilgileniyor.Ara durumu anlat sana yol gösterir yapıcak bir durum varsa yapar . [/FONT]

Üst Alt