Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof.Dr Kemal Değer'e muayene olup memnun olan var mı?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar prof. dr. kemal değr'e muayene olup memnun kalan ve tavsiye eden var mı? ben artık prof. ünvanına güvenmiyorum da.. durma göre muayene için randevu alıp istanbul'a gideceğim..

gamze hanım geçmiş olsun bende prof ünvanına dediginiz gibi güvencim az yani bilmiyorum ben kendim fizik tedavi için araştırma hastanesine gidiyorum bizzat prof dr ilgileniyor tabi benimle ilgilenmeye başladıgında doç. dr du 1 ay sonr a prof dr.oldu herneyse artık sürekli gittigim doktor nerdeyse beni tanımıycak;) bu gittigimde yeni prof oludugu için biraz başından atıyor gibime geldi botoxs yaptırıyorum 2 ci deneme deyiz yani gittigi yere kadar dedi şimdi prof ünvanıyla başka çeşit söylüyor aslndabide seni nöroloji muayene etse dedi şaşırdım zaten ordan geldim genetik olarak kas çekmesi varmış dedim hım tamam ozaman dedi;) eger tedavine devam etmek istiyorsan gelirsin eger ben bi sonuç alamıyorum kalsın dersen kalsın dedi sen bilirsin dedi bi prof bunu dermi yani seni iyileştirene kadar iligine kadar inceletelim diycegine başından göndermek istiyo adamın olcak ya herşey torpil türkiyede saglık bile torpile bakıyor onu bilirim ben,gamze hanım rahatsızlıgınız nedir kusuruma bakmayın..

sonbahar.44
benim genetik bir problem.. her iki kulağımda da iç kulaklardaki kemiklerde kireçlenmeye bağlı işitme kabı.. yani otoskleroz.. işin kötü yanı ilerleme durdurulamıyor.. bir kaç sene içerisinde 85-90 db kauba ılatı.. bir kaç seneye kadar da taamen kaybederim bu hızla giderse.. ben de bir umut ışığı duyduğum dr a mesaj atıyorum bir de buadan sorayım dedim belki daha önce giden memnun olan ve ya olmayan vardır..

anladım bacım allah şifalıgını versin inşallah bi umut ışıgı bulursun ben sana turgut özal araştırma hastanesinin numarasını vereyim orasıda çok gelişmiş bi hastene bi arayıp sor istersen 0422 341 06 60 burayı arayıp hangi bölümse o bölümün sekreterligini baglat rahatsızlıgın hakkında branş prof yada dç dr varsa baglarmısınız de onlar baglar durumu izah et yardımcı olabilirlerse atlar malatya ya gelirsin bunun burası saglık her yönünü deniycen bence bi yerde baglı kalmıycaksın,bende başka hastanelere gitme istiyorum ama il dışı zorlu bi koşuşturma olur

o zorlu koşuşturma benim için de geçerli uğur kardeşim.. istanbul'da bir derece mümkün çünkü sözlüm ve ailesi oradalar ama onun dışında çok zor..

anlıyorum bacım seni iyi olur inşallah allah şifalıgını versin,inşallah iyi olursun

Üst Alt