Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof. Murat Bezer'e çift kalça protezi ameliyatı oldum. Deneyimlerim...

özlem hüroğlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

44 yaşındayım ve 6 gün evvel hafta evvel primer köksartroz sebepli dağılmış çift kalçama aynı anda çift kalça protez ameliyatı oldum.

Yeniden doğmanı keyfini çıkarmakla meşgulüm şu an. 3. gün tam yükle ayağa kaldırdı doktorum. Walkerla yürüyorum. ağrım 3. gün geçti. açılmayan bacaklarım açıldı. ameliyat öncesi koltuğa bile oturamazken şimdi dimdik oturabiliyorum.

Çift kalça protez ameliyatını her doktor yapmıyor, veya tercih etmiyor,ancak Türkiye'de literatürü ve teknolojiyi takip eden sayıları fazla olmayan genç ortopedist var. Ben Marmara Üniv. prof u Murat Bezer'e Ataşehir Şifa Hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyatım hazırlık ve uyandırma süresi dahil 9 saat sürdü. Doktorum benden daha bitap çıkmış dışarıya...Kendisi insan üstü olduğuna kanaat getirdim.

Benimle aynı sıkıntıları yaşayanlara buradan destek olmak istiyorum. Bana da öncesinde bu ameliyatı geçiren tanıdıklarım bu konuda yardımcı oldular. Hiç korkmayın, doktorunuzu ve bakım sürenizi geçirecek hastanenizi doğru seçerseniz yeniden doğuyorusunuz.

Ameliyat olacak herkese acil şifalar diliyorum.

Murat Bezer'in insan üstü olduğunu düşünen tek kişi değilsiniz.. : )

Benim ameliyatıma girmeden önceki gün başka bir skolyoz ameliyatından çıkıp, yanıma gelmişti. Gerçekten ameliyat olandan, olanın ailesinden daha bitap görünüyordu. Yanıma gelerek benden müsade istemişti. Ameliyatımı olması gereken tarihten 1 hafta sonraya ertelemek için. Bu kafayla değil, daha sakin, daha boş bir kafayla senin ameliyatına girmek istiyorum demişti. Anlaştık. İyiki de öyle olmuş.

Çok zor bir ameliyattı benimki, hiçbir doktorun yanaşamadığı. Sorunsuz ve başarıyla çıktı işin içinden çok şükür.

Mükemmel insan yoktur derdim, varmış. İyi ki var. : )

Üst Alt