Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof. Şükrü Araç ve Prof. Emin Alıcı'ya Total Kalça Protezi ameliyatı olan var mı?

esprii

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkdaşlar şükrü araç yada emin alıcıya total kalça protezi ameliyat olanlar doktorlarımız hakkında yorum yapabilirler mi?

arkadaşım bayram mavuşoğluna oldu bende ona gittim ama şükrü beye degitmek istiyorum kararsızım

İki kişiyle olmaz ameliyat işi birde veli LÖK ü dene sonra hepsini düsünüp kendin karar ver.(Yanlız cok paragözdür ama işini iyi bilen bir doktordur, önce para olmak kaydı ile)

şükrü araç a protez kalça amaliyatı olan varmı

Ümmü kardeşim ben şükrü beye 12 haziranda ameliyat oldum çok şükür bak bugün 14. günüm iyiyim yürüyorum ve şükrü bey hastasına çok düşkün ve ilgilenenen süper bir doktor gidip görüşmeni tavsiye ederim. muayenesinden anlıcaksın zaten ne kadar tecrübeli olduğunu. ben doğuştan özürlüyüm zor bir ameliyat oldu ama iyi geçmiş Allaha şükür. kalçama protez takıldı. sakın korkma ve şükrü beye güven emin ol şundan sana olmucak olan sözler söyleyipte senin gözünü boyayan biri değil. Allah razı olsun şükrü hocamdan ve ekibinden inşallah şiddetle sana tavsiye ediyorum arkadaşım.

cevabınız için çok teşekkür ederim bende 23 temmuza muayene için gün aldım şükrü beyden güvenirsem bende düşünüyorum amaliyat olmayı. maaliyeti ne kadar olur acaba ben kadrolu öğretmenim . zaten ya şükrü beyde yada fahri erdoğanda olmayı düşünüyorum ama istanbul uzak

çok geçmiş olsun bu arada. Allah sizede bu acıyı çeken herkesede acil şifalar versin yardımcımız olsun

rica ederim arkadaşım ne demek bende bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi doktor araştırıyordum. seni çok iyi anlayabiliyorum. bende en son çare istanbula gitmeyi düşündüm ama şükrü beye muayene olunca ailemde bende çok rahatladık ve hemen ameliyat tarihini aldık. benimde 23 temmuzda kontrolüm var :) tesadüfe bak :) benim ameliyatımın hastane kısmını bağlı olduğum sigorta karşıladı doktor ücretini ben verdim ama burdan ödediğim ücreti söylemem doğru olmaz şükrü hoca size bu konuda bilgi verir ve yardımcı olur sıkıntı yapmayın. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Acil şifalar Allah yardımcımız olsun arkadaşım

evet tesadüf :) ben fazla netegiremiyom ama eğer faceniz varsa ben ümmü kola eklerseniz sevinirim çok sorularım :(

ekledim umarım sizsinizdir. mesaj yazdım diğer klasörünüze düşmüş olabilir :)

Selam,

Prof. Dr. Şükrü Araç hastasıyım. ilk ameliyatımı 25 nisanda oldum. ikincisini de 7 temmuzda. 20 gün oldu yani.
Ben kesinlikle ve ısrarla Şükrü Bey'i tavsiye ederim.

Son derece prensipli, disiplinli, hastasına değer veren, ameliyat sonrası ilgilenmeye devam eden saygıdeğer doktoruma minnettarlığımı nasıl öderim bilemiyorum.

Karar vermeden önce konuştuğum bütün hastaları gibi ben de kendisine %100 güveniyorum.
internette hakkında fazla bir yazı bulamazsınız, ihtiyacı da yok zaten. Bu durum sizi çelişkiye düşürmesin.

bir çoğumuz senelerce bekledik, teknoloji yeterli değildi bekletildik, hayatımızı rölantiye aldık... ben 18 sene bekledim, acı çekmenin ne olduğunuiyi biliyoruz biz; artık beklemeyin lütfen. şimdi bu teknolojiyle, bu işinin ehli doktorlarımızla inanın tahmininizden daha kolay olacak. sonrasında da yeni bir hayata koşturun. ben pazara gideceğim, fotoğraf makinemle sokak sokak yurdumu keşfedeceğim günleri iple çekiyorum.
hepinize kucak dolusu selamlar, sevgiler...

Allah başımızdan eksik etmesin şükrü hocamı Allah razı olsun ondan inşaallah gram acı çektirmedi değeri büyük bende karşımda olsa kocaman sarılırdım çok ama çok değerli benim için beni tüm acılarımdan kurtardı Allah razı olsun ondan

Bu işin piri izmirde prof dr şükrü araç 5 ameliyatımı yaptı 2 kalça 2 diz 1 ayak bileği ameliyatımı. Araştırın bu ismi hatta randevu alabilirseniz kendiniz şanslı sayın.

Üst Alt