Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Profesyonel askerim. Venöz yetmezlik ortaya çıktı. Rapor durumum ne olur?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
2015 Aralik ayinda göreve başladim branşım komando kolunda gorevliyim ancak 1.5 ay once bi operasyon gecirdim. Damar alındı stripping yapıldı doktorumun artık askerlik meslegine devam edemiyecegimi söyledi. Bununla ilgili henüz heyete girmedim aynı zamanda endişelerim var. Bugüne kadar komandoluğu harfi harfine yaşadım andımızda olduğu gibi her türlü koşulda görev icra ettik. Heyette göreve devam edemez raporu alabilir miyim? Aldığım takdirde meslek hastalığı olarak değerlendirilir mi? şuan sakatlık oranım % kaçtır?

Sol alt ekstremite venöz renkli dopler Safenormal bileşkede grade 1 ana femoral vende grade 2 yüzeyel femoral proksimalinde grade 4 Sağ alt ekstremite venoz renkli dopler Ana femoral vende grade 1 yüzeyel fenmoral ven proksimalinde grade 4 venöz yetmezlik bulguları ve doktorumun tedavisinde sol ayağımın diz altı 1.5 diz üstü 2cm sağ ayagımdan büyük olduğu görüldü.
Hemen ilaç tedavisine başlandı tekrar ölçümler ve tetkikler yapıldı
Kesin tanı olarak kronik venöz yetmezlik konuldu.
Ameliyat yapıldıktan sonra ilaçları kullanmamı bırakmamı söyledi.
Ardından birliğime döndüm ağrılarım uyuşmalarım karıncalanmalarim halen devam ediyor.
Ancak burda çekildiğim ultrasonografide sağlıklı olduğum söylendi kafamda soru işaretleri var ne yapacağım yardımcı olun lütfen.
Özel hastanede yatarak 30dk boyunca ıkınarak ultrasonografi cekildi sonuç venöz yetmezlik.
Devlet hastanesinde 5dk boyunca ayakta durdum sadece. sonuç ameliyatlı olmama rağmen sağlıklı

Venözündeiyicocuk07

Sağlığınızı zora sokan bir göreviniz varsa, geri planda görevlendirme talep edebilirsiniz. Emeklilik vb. hak içinse sanırım işgücü kaybınızı yeterli bulmayacaklardır

Üst Alt