Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Progresif müsküler atrofi için rapor alıp haklardan yararlanmak istiyorum..?

mrdmrd

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
1
Sayın Arkadaşlar,
Ben şu anda kamuda memur olarak çalışmaktayım.1999-2010 arası özel sektör,2010 dan beri kamu sektöründeyim.Elimde askerlik için aldığım çürük raporu ve memurluğa girerken aldığım ve progresif müsküler atrofi olduğumu belirten bir raporum var.fakat oran vb yok.Ben artık araba almak,vergi indiriminden faydalanmak,özürlü olarak diğer bütün haklarımdan yararlanmak istiyorum.Ama izlemem gereken yolu tam olarak bilmiyorum.Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.

Diğer başlıkları okudum ama tam emin olamadım.Galiba ilk olarak kurumumdan sevkli olarak gitmem gerekiyor.Hastalığımın doğuştan mı sonradan mı olduğunu belirttirmem gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar,saygılar..

çalıştığınız kurum müdürlüğüne dilekçe ile başvurun engelimden dolayı vergi indiriminden yararlanmak istiyorum diye, onlarda sizi maliyeye maliyede rapor için hastaneye sevk eder ve oradan alınacağınız raporu her yerde kullanabilirsiniz

Üst Alt