Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Proje örneği olan var mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Benim bir Projem var ve ınsallah onu hayata gecırmeyı hedeflıyorum ve projem bitti ama bir eksiğim hazır bir taslak lazım bana..
ricam sizden arkadaslar güzel manidar bir PROJE TASLAĞI varsa benımle paylasırmısınız,içerriğini ben doldururum...

anliyamadim:)projen hakkinda hicbisiycik demeden milletten proje taslagi:confused:sen doldurcaksin insanlarin dusundugu projeyi:)

ona baksan proje degilde dusuncem var benimde. biz kucukten agir isitme kayiplilari egitirken en cok okumayi sevdirsinler. duyarak degilde okuyarak dunyadan, yasamdan daha dogru referans alsinlar okuyarak diyorum

ÇOK İLGİNÇ BİR YAKLAŞIMINIZ VAR TEBRIK EDERIM...Sanırım dedıgım yalnıs anlaşıldı...Internette bınlerce proje taslagı var..
Benım Özelıkle burdan boş proje taslagını ıstememın nedenı...Genelıkle burdakı arkadaslar aynı hayatı yasadıgı ıcın..Damdan dusenın halinden damdan dusen daha ıyı anlar dusuncesı ıle sordum...yınede tsk ederım yaklasımınıza.

Yozlaşan Türkçe'mizi nasıl düzeltebiliriz hakkında bir proje yap bence.

Güzel Türkcemizle bile iribirimizi anlayamadıktan sonra, ha osmanlıca, konuşmuşsun ha farsca hiç bir şey farketmez:confused:

sanırım celal bey proje taslağı derken tıpkı bir dilekçe örneği gibi ne şekilde yazılım yada sunum yapmalıyım bunun şekli hakkında yardımcı olabilirmisiniz demek istiyor gayet mantıklı

Son düzenleme:
ism_77

Haaa Ağzına sağlık be kardeş... :) mıllet konuyu nereye cekıyor... Bu konuda boyle yardım edecek arkadaslardan rıca edıyorum.

powerpoint biliyor musunuz, en iyi anlatım bence bu şekilde olur. Ya da projenin adı ve ne amaçlandığı ile ilgili görsel bir afiş de olabilir. Ancak nasıl sunacağınız daha çok kime/kimlere sunmak istediğiniz sonrası netleşebilir.

Üst Alt