Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prostat kanseri ile hangi oranda engelli raporu alabilirim?

Ary3ho

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
11
Çok değerli kaderdaşlarım

Bundan üç ay önce Prostat kanseri teşhisi konuldu. Gleason skoru 3+4 ve PSA değeri 10. Doktorum Prostatımın komple alınmasını öneriyor. Olası yan etkilerinden ötürü henüz ameliyat olmadım ve bitkisel kürler ile şifa arıyorum. Kanser henüz Prostat dışına yayılmamış ancak ne zaman yayılır kimse bilemiyor bu nedenle yakın zamanda ameliyat olmam gerekir. Sorum ise engelli raporu almak ile ilgili. Prostat kanseri hikayesi olup engelli raporu alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Hastaneye ameliyat yada ışın tedavisi sonrası mı rapor için başvuru yapmalı yoksa tedavi öncesi de engelli raporu alınabilir mi? Prostat kanseri için yüzde kaç engelli raporu alınabilir? Deneyimlemiş ve bilgisini paylaşacaklara şimdiden minnettarım. Çok teşekkürler

Gördüğüm kadarıyla forumlarda birbirlerini tanıyan eski üyeler birbirleri ile soru cevap şeklinde paylaşımlar yapıyor. Benim Soruma herhangi bir yanıt gelmemiş.
Prostat Kanseri ve Sağlık Kurulu raporu ile ilgili süreci tamamladım. Prostat Kanseri olup sağlık kuruluna girecek kişiler ile deneyimlerimi paylaşabilirim. Bana özel mesaj atmaları yeterli.

Konuyu açıp hemen 2 gün sonra cevap beklemeniz saçma. Eski yeni farketmez konu hakkında bilgileri olsa yazarlardı elbet. Bilmedikleri durum için cevap vermemiş olabilirler hemen atarlanmayın. Süreci tamamladı iseniz sizin için hayırlısı olsun.

Madem kimse yazmamış burada heyet yada dr yok tahmin etsin yada hiç başlarına gelmemiş sen tecrübe etmişsen yaz bilgi sahibi olalım

Üst Alt