Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prostat kanseri neticesinde prostat alınınca % kaç rapor verilir?

mucahitb

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamlar,

prostat kanseri neticesinde prostat alınınca % kaç rapor verilir acaba?
daha önce kalbime stent takılmıştı ve %30 vermişlerdi. benim %40 a ihtiyacım var.

prostat alınınca bu oran %40 a çıkarmı acaba?.

bunu yazmamım sebebi, bu rapor işleri çok emek gerektiriyor. boşa kürek çekmek istemiyorum.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

[FONT=sans-serif]Prostatektomi, V.Seminalis Eksizyonu:% 20

verilir ve % 40 üzerine çıkar.[/FONT]

Prostat erkeklerde üriner sistemin sonlarındaki bir bölgede mesane ile üretranın arasında kalan ceviz büyüklüğünde bir organdır. Kadınların skene bezi denen dokusuyla eş değerdir. Herhangi bir problem söz konusu değilken; normal işleyişinde 2 adet görevi vardır. Boşaltım aşamasında idrarı, idrar torbasına taşımak ve boşalma sırasında spermin taşınmasını sağlamak.

Ayrıca meni içindeki spermleri besler ve kadın üreme sisteminde ilerlerken spermleri koruyan bir protein molekülü salgılar. Prostat denilen organı daha yakından tanıyacak olursak; mesanenin alt kısmına yerleşmiş olan prostat, üretra yani idrar yolu tarafından çevrilmiş vaziyettedir. Erkekte ejekülasyon esnasında spermlerin dışarı atılmasını sağlar. Testisler tüm erkek hormonlarının üretim yeridir. Salgılanan erkek hormonları ise prostat bezinin büyümesini sağlar. Normalden fazla büyüyen prostat bezi üretraya baskı yaparak, idrarın penise akmasını yavaşlatır. Şimdi, daha çok ileri yaşlarda meydana gelen prostat kanserinin nedenlerini, belirtilerini ve tedavi yöntemlerini detaylı bir şekilde bu yazıdan öğrenebilirsiniz.

Üst Alt