Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protein C Eksikliği- Kan Pıhtılaşması rahatsızlığımla rapor alabilir miyim?

brs_lfc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar,
Forum konu başlıklarına baktım ama kan hastalıkları ile ilgili bir başlık göremediğim için konumu burada açtım. Kusurum olduysa affola.

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.

Bendeniz doğuştan Protein C Eksikliği- Kan Pıhtılaşması rahatsızlığım var. Aranızda bu rahatsızlığa sahip olan arkadaşlarımız varsa bana ulaşabilirler mi ? Bu rahatsızlığım yüzünden engelli raporu almak istiyorum. Sizce mümkün müdür ?

b. Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)
1- Faktör Aktivitesi %2 'nin altında (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 80
2- Faktör Aktivitesi %2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 40
3- Faktör Aktivitesi %5 'in üstünde (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 20
@brs_lfc ;
Geçmiş olsun öncelikle.
Yukarıdaki tablodan oran verilir. Bunun dışında sakatlık oranı cetveli 'nden HEMATOLOJİK HASTALIKLAR başlığını ve "VI . KOAGÜLASYON VE HEMOSTAZ BOZUKLUKLARI" bölümünü incelemenizi tavsiye ederim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Yukarıda belirtmiş olduğunuz faktör aktivitesi testini nereden yaptırabilirim ? Bu durumu ispatlamak ve rapor çıkarmak için nasıl bir yol izlemeliyim ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Gerekli işlemleri en kısa zamanda başlatacağım.

Üst Alt