''Sağlık kurulu raporu, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, ortopedi ve travmatoloji ve psikiyatri uzman hekimlerinin bulunduğu üçüncü basamak sağlık kurumları sağlık kurullarınca düzenlenecektir. Bu sağlık kuruluraporlarının protez veya ortezin yapımından önce Sağlık Bakanlığına bağlı Ankara veya İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanelerince veya TSK Bilkent Rehabilitasyon merkezince
onaylanması gerekmektedir. "Şeklindeki ifade değiştiğine dair duyumlar alıyorum, kısaca protez sağlık kurulu raporu alındıktan sonra onaylanması gerekmemektedir. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan son durumu yazarlarsa sevinirim. Çünkü zaten engelli birey heyet raporu alırken birçok doktorun onayından geçmekte daha sonra bunlar yetmiyormuş gibi diğer hastanelerde de onay istenmektedir.
onaylanması gerekmektedir. "Şeklindeki ifade değiştiğine dair duyumlar alıyorum, kısaca protez sağlık kurulu raporu alındıktan sonra onaylanması gerekmemektedir. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan son durumu yazarlarsa sevinirim. Çünkü zaten engelli birey heyet raporu alırken birçok doktorun onayından geçmekte daha sonra bunlar yetmiyormuş gibi diğer hastanelerde de onay istenmektedir.