Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez ameliyatı sonrasında neler oluyor? Hissettiklerim normal mi?

Tülay35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm Arkadaşlar

ben 4 yıl önce her iki kalçamdan ameliyat oldum ama iyi bir sonuç alamadım. Kalçam hiç bükülmedi hareketlerim kısıtlandı ayakkabımı bile annem giydiriyordu.
O yüzden bende 1 ay öncesinde sol kalçamdan protez ameliyatı oldum tek deynekle yürüyrm egzersz yapyrz ama sonucu nasıl olur yapamadgm hareketlermi ve kendi işlerimi kendim halledebilirmiyim

bir sorum daha var protez içerde hareket ediyor ben bunu hissediyrm sanki bişeyler içerde batyr sorun olur mu bir zarar verir mi

sorularımı cevaplarsaniz sevinirim arkadaşlar eğer sizlerinde soruları varsa sorabilirsiniz teşekkürler

Rabbim şifa bekleyen herkese acil şifalar versin inşallah

tülay başarılı bir protez ameliyatında senin şikayetlerinin hiç biri görülmez.tamam ilk etapta muhakkak kalçanı bükemezsin ki zaten yasak.ayrıca protezi hissetmek gibi bişey söz konusu değil.bende oldum zamanla,protez kaynadıkça kalçamı daha rahat bükebildim.ama ne ameliyattan çıktığım an ne de daha sonra hiç bi şekilde protezi hissetmedim ben.vücudumdan bi parça gibi her zaman.orda farklı bi cisim hissetmedim,hissetmiyorum.gayet rahatım.aynı doktora mı oldun ikinci ameliyatını? başka doktorlara da görün derim çok rahatsız edici şikayetlerin warsa.

Slm Özgür kız öncelikle geçmiş olsun ben devlet hastanesin de başarılı bir doktorda oldum yürürken hissetmiyrm sadece yataktan sabah kalkarken hissediyorum bunun sebebi ne olabilir kalça kaymışmıdır.

kayma o şekilde olmaz onu da yaşadım..o çok daha feci bi durum..ama hareketlerine çok dikkat et yorma bacağını zamana ihtiyacın war..hissetmemen gerekiyor aslında protezi ama doktoruna danış mutlaka..

Bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt