Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez el almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

mehmet15766

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben protez kol istiyorum doğuştan sag elimin dirsekten assagisi yok daha hic bi doktora gitmedik protez kol için artik dış görünüşe daha fazla önem vermeye başladim yazin disari sevinerek cikamiyorum ailemede soyleyemiyorum uzulmesinler diye ama iyi bir protez yeri bulabilirsem soylicem bana önerirmisiniz

Mehmet benim de aynı rahatsızlığım var yıllar önce yaptırılan protez kolu ben kullanamadım ve hiç rahat hareket edemedim onun için olduğu gibi takılıyorum varsın estetik olmasın boş boş baksınlar hiç de umurumda değil açıkçası millet ne der nasıl bakar diye yaşamayı ben bırakalı yüz yıl oldu :cool: sende öyle yap kafan rahat olur.

Teknoloji geliştiği için şimdi mekanik kol yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam sğk bunun büyük bir kısmını karşılıyordu protezci öyle demişti bir aralar ama dirsekten alt güdük dedikleri kemiğin 6 santimden uzun olması ve kasların da sağlıklı çalışıyor olması gerekiyor yoksa sğk nın heyetinden geçemez isen sğk cihazın ödemesini yapmıyormuş protezci öyle demişti.

kardeşim benimde sağ kolum yok

benim 2 adet protezim var biri kozmetik sadece gösteriş amaclı hiçbir fonksiyonu yok diyeri biyonik taç biyonikten aldım almanyadan getirtdiler son teknoloji düğün yaptım durumum sıkışık olduğu için satıcam istersen ara 0542 242 13 16 bi görüşelim bedavaya dünya kadar para vereceğine uygun bir fiyata vereceğim.

Üst Alt