Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez kullanan arkadaşlar, protezlerinizden memnun musunuz?

hayrettin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
ben sag diz altı ampüteyim benimgibi arkadaşların kullandıkları pretezler nasıl memnunlarmı memnun olmadıgı neler birbirimizi aydınlatmak adına buraya yazarsak sevinirim ögrenecek cok şeyimiz var saygılar

ottoboc silikon liner cok met ediyorlar ben gecici pretez kullanıyorum emkli sandıgına başvurucam yarın silikon liner icin

yaren pretezini günde kac saat küllanıyosun ayakta kac saat durabilyosun

yaren pretezini günde kac saat küllanıyosun ayakta kac saat durabilyosun

hayrettin öncelikle geçmiş olsun

slicon liner protez kullanım açısından ve konfor açısından çok rahat ve tavsiye edilecek bir protez olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ama bilindiği üzre devlet bu protezleri ancak 5 yılda bir vatandaşa verebiliyor. Kullanacağın sliconu en faza 2 yıl kullanabilirsin! çünkü çok çabuk deforme oluyor. ayrıca firmalar da bu slikon için 6 ay garanti verebiliyor. anlayacağın slicon deforme olduğu zaman 5 yılı doldurana kadar sliconu kendi cebinden ödemek durumunda kalırsın. bunu göze alabiliyorsan sliconu yaptırmanı tavsiye ederim. aksi halde bizim tavsiye edebilceimiz protez normal modüler sistem yumuşak soft soketli protez olabilir.buda hiç fena deildir ve rahatlıkla kullanabilirsin. yeter ki protezi yapan teknisyen bu işin elbabı olsun (!)

Ben diz üstü kullanıyordum. Ama kullanamadım bıraktım. Böyle daha rahat. Protezim olunca araba dahi süremiyordum. Fakat böyle hem araba sürüyorum hemde daha rahat ediyorum.

pretesiz gezdiginde kendini rahatsız hissetmiyomusun ehliyetin hangi sınıf araban normalmi konuyu actıgımda belırtmiştim herşeyi yazarsak tüm arkadaşlar yararlanabilir saygılar

bende silicon liner kullanmaktayım ve çokta memnunum hacettep arkadaşımın yorumuna kısmen katılmıyorum siliconu kullanmayı bilirseniz kolay kolay deformede olmuyor yırtılmıyorda benim kullandığım silicon 7 yıllık ve hala kullanıyorum bu üçüncü protezim siliconun yedeği evde duruyor.
şahsen tavsiye ederim

Protesiz gezdigim de kendimi hiç rahatsız his etmiyorum. Sol bacagım engelli. Ehliyetim h ve otomotik vites araba kullanıyorum. Arabamda hiç aparat yok.

benimde sag diz altı fakat pretez takmadımmı kendimi rahasız hissediyom

Ben engellimle barışık ve mutluyum. Kendimi hiç bir bir sosyal faliyetten,mutluluktan ve zevkten mahrum bırakmadım. çünkü ben bazı normal engellsiz insanlardan daha iyi yaşıyorum.bu benim kaderimse bu engellimle hep iyi yaşamaya bakar taki ölene kadar.

ottobock sen pretezini silikon lineri sigorta emekli alabiliyomu ödüyomu birde resmi varmı atabilirmisin

bravo naci helal olsun :D

öncelikle geçmiş olsun naci bey,
dünyada milyonlarca engelli insan protez kullanarak her türlü ihtiyacını karşılıyor.Eminin hepside ilk başlarda sizin gibi protezini kullanım güçlüğü yaşamışlardır.Fakat protezlerine alıştıktan sonra protezsiz bir güne bile tahammül edemedikleri görülmüştür.
ilk başlarında sizde zorlanmış olabilirsiniz ama protezinize alışmak için gayret etmiş olsaydınız eminim yaşam kaliteniz şimdikinden daha artmış olacaktı.Proteziyle uzun yürüyüşler yapan,koşan ve hatta normal bir insandan daha iyi araç kullanabilen insanlarla çoğunlukla karşılaşabiliyoruz. bu da demek oluyor ki protezler insan hayatını kolaylaştırıp işin kalitesini arttırabiliyor. Yeter ki yaşama sevincimizi ve başarabilme azmimizi kaybetmeyelim.(sizi protez kullanmaktan bu denli soğutan şey belkide size yapılmış olan protezin uygun olmamasından kaynaklı olacağını düşünüyorum.Piyasayı araştırıp konusunda uzman ve deneyimli yerlerde yeni bir protez yaptırmanızı tavsiye edebilirim).

Beni diz üstü oldugu için çok zorlanıyordum. Kendimi çok zorladım alışayım diye ama yapamadım. Ama bu şekilde yürür,yüzer ve gezerim.diz altı olsaydı kolay olurdu

ottobock kardeşim bana cevap vermedin

nacipretezin modülermi ehliyetini ilk mi aldın degiştirdinmi

effehalil pretezin ne marka ehliyetin varmı biraz acarmısın

hayrettin kardeş ben gazi olduğum için emekli sandığına tabiyim ödemede kısıtlama olmuyor 100 tl ye protez yaptırsan sgk gazilerde ödüyor sizde durum nasıl bilmiyorum ne kadarını ödüyor.
ben protezimi yeni yaptırdım parasını firma alamadı henüz 3bin küsür olması lazım

ben normal emekliyim toktor yazamam dedi modüler yazarım dedi pretezcim cagırdı yanına gidicem bakalım

teşekkür ederim bilgiler icin yokmu başka arkadaşlar bekliyoruz

arkadaşlar normal sigorta emekli silikon liner pretez doktora yazdırıp alan varmı

Türkiyede ilk kez uygulandı ve sonuç alındı' dizaltı, diz üstü protez kullanan bütün arkadaşlar yaz mevsimi yaklaşıyor havuzda,denizde, banyoda protezinizle birlikte olmak olmak istiyorsanız ve ilgileniyorsanız 0212 491 01 67 nolu telefonu arayıp bilgi alabilirsiniz.

mısmıl kardeş nasıl yani acarmısın sgk veriyomu özellikleri nasıl

Hayrettin bey bahsettiğimiz ürün ayağınızdaki protezin dış izalasyonu ile ilgili protezin üzerine giyilen silikon malzemeden üretilmiş, üzeri ince ten rengi kumaşla kaplı , svılara karşı sızdırmazlık özelliği olan bir çeşit çorap görüntüsünde giydirilip çıkartılabilen bir çeşit giysi gibi algılayın.Çok yeni bir ürün olduğundan kimse bilmiyor ve sgk ortez protez listesini hazırlayanlarında haberi yok bu nedenle listede yer almıyor bildiğim kadarı ile 1 yıl garantili dizaltı 150 tl dizüstü 250 tl %8 kdv dahil bedelleri bilgilerinize sunulur.

teşekkürler arkadaşlar duyurulur yaz geliyo yüzücem ben

Üst Alt