Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez ödemelerinde SGK çok düşük kaldığı için büyük farklar ödememiz gerekiyor!?

nesre

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=tahoma]merhaba__ ben 1993 de işkazası geçirdim, sonrasında 3 kez kol protezi takıldı ve hiçbirisinde ücret ödemedim. Fakat kol protezi süresi doldu ve almak istedigimde fark ücreti istendi.kol protezi 5 ila 6 bin lira arasında çıkan fiyata sgk nın verdigi rakam 2 bin 100 tl civarında nedeni sordugumda sgk nın protez fiyatlarına 4 yıldan beri zam yapmadıgı bunun yanındada kurun artıgı ve maliyetlerin yükseldigi söylendi. Benim sgk güvencesinde işkazası geçirdigim ve bu proteze sgk nın verdiginin 2 katı daha para vererek sahip olacagım söylendi bunula ilgili bilgi almak istemekteyim.

2008 öncesi iş kazası geçirdigimden uygulamalada bi farklılık varmı.[/FONT]

mrhb prosedür olarak size net birsey söyleyemeyeceğim ama artık fark çıktığı doğruymuş.Ama bizzat yaşadığım seyi söyleyeyim.bende uzun yılar protez kullandım uzun süredirde artık kullanmıyorum.ama sürekli protezciler arıyor onlara kullanmak istemediğimi, helede kullanmayacağım birsey için üstüne neden para vereyim dediğimde fark almadan yapacağız diyorlar.farklı protez firmalarıylada görüşün isterseniz.

Üst Alt