Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez taktırmak için Amerika'ya gidebilir miyim? [Soru]

YETERARTIK

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
SLM BENİM BİR SORUM OLACAK BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM BEN BİR KAZA SONUCU SOL AYAGIMI DİZ ÜSTÜNDEN KAYIP ETTİM ŞUAN İYİ BİR PROTEZ TAKTIRMAK İÇİN AMERİKAYA GİTMEK İSTİYORUM ACABA ZORLUK CIKARIRLARMI BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA BENİM PAYLAŞIRSA BENİ AYDINLATIRSA MİNETTAR OLURUM

Amerikaya ilk defa gideceğini varsayarsam: Evet zorluk çıkarırlar. Havaalanında gereksiz yere bekletilirsin. Güvenlik geçişlerde de zorluk çıkartırlar.
Tedbirli gidersen bilemem ama genelde zorluk çıkartıyor.

Ödemelere gelince yabancı ülkeden olduğunuz için pasaport gösterirseniz zorluk çıakrmaz ama ikamet adresi isterler (Otel yada kaldığınız yerina dresiv erirseniz zorluk çıkarmazlar).

Aklıma geldikçe yazarım.

Protez Türkiye'de yok mu? Yani oraya gitmek aşırı masraf olur diye düşünüyorum. Sadece uçak parası bile...

Ama sen, "ben Amerika'ya para bırakıcam" dersen, sanmıyorum ki Amerika sana zorluk çıkarsın... Sen gideceğin hastaneden vs. davetiyeyi al, kalacağın yerleri felan ayarlayıp konsolosluğa sun, vize konusunda sorun yaşamazsın...

Üst Alt