Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez ve ortez raporlarından Ankara onayı istenecekmiş. Bilgisi olan var mı?

^KaFaSı^GuZeL^

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yeni "sut" ta ortez-protez için alınan raporlarda ankara veya istanbul'da onay şartı aranacak bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum...

bir devlet hastanesinde heyet raporunu çıkardıktan sonra Ankara da 2 tane rehabilitasyon merkezi var isimlerinden emin değilim. biri askeri rehabilitasyon merkezi diğeri ise ankara rehabilitasyon merkezi galiba.ayrıca istanbul bahcelievlerde de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi var bunlardan herhangi birine raporunla giderek ayrıca oradan da bir rapor çıkartıyorsun .yani bulunduğun ildeki devlet hastanesindeki doktorlara güvenmediklerinden birde amputeni istanbul yada ankaradaki doktorlara gösteriyorsun!

eğer kastettiğiniz buyduysa yeni değil bir kaç yıldır zaten uygulanıyor.

evet; öncelikle üniversite hastanesinden bir reçete ve heyet raporu alınıyor daha sonra Bahçelievler 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 'nden de heyet raporu alınması gerekiyor.

bir kaç yıl olmadı ıkı sene once yerel hastanede yazdırdım raporu kı orda gecen cumlede "veya" gecıyor.. "veya"dan sonra ortez protez atolyesının oldugu herhangı bır arastırma hastanesı de olur ıbaresı var .... bunu yenı farkettım...

ne zaman başladı bilmiyorum ama 2009 da bu uygulama vardı cünkü ben bu yüzden istanbul rehabiltasyon merkezine gittim.

ne zaman bu uygulama başladığı önemli değil önemli olan bulunduğumuz ilde bir hafta sürünerek heyet raporu çıkarmamız yetmiyor birde ankara ya da istanbulda 1 hafta sürünüyoruz!hele benim gibi şanslı olup devlet hastanesi yanlış rapor vermişse, istanbuldaki devlet hastanelerini tek tek gezersin yine istenilen rapor çıkarmayıp eli boş bulunduğun ile geri dönersin!

maddi kaybı saymıyacağım ama sayılmayacak gibi de değil aslında! istanbula 2 kişi gidiş bileti bunun dönüşü de var.rapor yanlış ya rehabilitasyon merkezinden taksi tutup bir devlet hastanesine gidiyorsun fizik tedavi bölümümüz yok diyorlar hemen bin bir taksiye diğerine, orası da heyet farklı sempte; hoppa hadi tekrar bin taksiye başka bir hastaneye orda da sıra yok .sözün kısası arkadaşım bir maaş sadece yol masrafına gidiyor ve en önemlisi psikolojik olarak çok yıpranıyorsun bu saçma uygulamadan!

istanbuldaki hastahaneden raporu hergün alabilirmiyiz yoksa belirli günlerimi var

ayrıca arkadaşlar buna tepki gösterelim beraber. İzmirden rapor aldım istanbula gideceğim bir rapor daha al gel izmire ayağı yaptır bir daha istanbula git ayağı göster. geri gel sgk ya ver belgeleri al paranı bilmem kaç ayda ne bu ya işkence budur.

Üst Alt