Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protezimi iade edebilir miyim?

royall

Yasaklı Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
ben yaklaşık iki yıl önce mikro işlemcili protez yaptırdım ama hiç memnun değilim iki kez arızalandı iki kez de ayak kısmı kırıldı protezimi iade edebilirmiyim parasını iade ederlir mi bana şartları neler ?

Ben de mikro işlemcili protez kullanıyorum ama böyle bir şeyi ilk defa duydum..Eklemin markası neydi acaba merak ettim. Protezi iade edebilirsiniz.. Protezi sosyal güvencenizle yaptırdıysanız parayı size iade etmezler; SGK ya iade yapılır.. Bilginiz olsun..

Bende 2 buçuk yıldan beri mikroişlemcili protez kullanıyorum.3 ayda bir eskiyen 1.000 TL ye aldığım silikon masrafından başka şikayetim yok çok şükür. Aslında protez eklemlerinin hepsi birbirine yakın. Kullandığınız eklem ne acaba.

Protezini iade edemezsin ama kusurlu ise bunu yaptırdıgın yere söylersin.eger ilgilenmezlerse şunları yapa bilirsin

1-)SGK aracılıgıyla yaptıysan direk kuruma şikayet edersin.. (oylum oylum oyarlar.)

2-)peşin paraysa tüketici hakları ve bimere yazarsın

3-) teşir edersin ve savcılıga suc duyurusunda bulunursun..

umarım bunların üçü de olmaz..

1. secenek yıllar önce başıma gelmişti..

Silikon liner larda 6 ay ,Mikroişlemci dizlerde ise 2 yıl garanti vardır.Garanti süresinde Eğer kullanıcısı yada uygulayıcı kusuru yoksa mutlaka ithalatcı firma ürünün arkasında durur ve gerekli değişim ve tamir servis hizmeti verecektir.

Evet SGK tarafından yaptırdım Cihazın adı Endolite ama hiç memnun değilim. Peki birşey daha soracam ne kadar zaman sonra yeni protez yapma hakkımız var ?

mikroişlemci protezlerde yeniden değişim süresi 10 yıldır.

Üst Alt