Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protezimi yapan firmayı İl Sağlık Müdürlüğüne şikayet ettim. Cevabı ne zaman gelir?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 3 ay önce medikaldan uzun bacak yürüme cihazı aldım cihazım geçen hafta bozuldu cihazımı medikale götürdüğümde bana bu cihazın tamirini yapmayız dediler bende o medikali il sağlık müdürlüğüne şikayet ettim şikayetimin cevabını ne zaman alırım

Yanlış yere şikayet etmişsin arkadaşım.
Cihazın faturası ile birlikte bulunduğun ilçenin tüketici hakem
heyetine başvurman lazım.

Reşit bey doğru yere müracat etmişsiniz. Sonuç il sağlık müdürlüğü ruhsatlandırıyor zaten protez ortez merkezlerini gerekli işlemleri yaparlar.

Ikil idinlemelere gidilir sıkıntı belirlenir . Siz firmayla çözemez duruma gelirseniz sıkıntı ozaman başlar.

tamirini yapamayacakları bir cihazı nasıl satarlar anlaşılır gibi değil...

şikayet etmekle iyi yapmışsınız, umarım en kısa sürede sorununuz çözülür...

hangi fırma bu? deşifre etsen daha güzel. çünkü burdakiler en azından o firmayı seçmede iki kat daha düşnmeli:)

Arkadaşlar, Ankara'da Ziya Gökalp Caddesin de "Ortotek" diye bir medikal firması var. 13 yıldır onlardan alırım protezlerimi (3 adet) çok kaliteli. Herhangi bir arıza da kesinlikle geri çevirmediler. Buyrun gelin çözelim sorunuzu diyorlar. Çok memmunum, medikal firması araştıranlara kesinlikle öneririm.

sayın reşit kartal buyrun sizi dinliyoruz bakın burda konuyu açmışsınız lakin verilen cevapları soruları yanıtsız bırakıyorsunuz ?

Evet bende bu firmalardan şikayetçiyim. Sağlık il müd. yazılı dileçeme cevap bile vermedi.
Yurtdışında yapılan 3 sene yırtılmayan protez süngerimi yırtılınıca burda yaptırayım dedim.
1 haftada yırtıldı. Yanlış anlaşılmasın hiç biryere vurmadım. Sürtmedim.

El insaf 3 sene nerde 1 hafta nerde?
c-leg protezi burda sadece c-leg i 33000 € artı kdv ye takıyorlar.
Orda işcilik pahalı olmasına rağmen comple 20000€ ya cleg li protez yapıyorlardı.

Cebinden para veripde protezi Türkiyede yaptırmak daha pahalı. Hatta sgk nedemeye yurtiçinde gazilere protez yaptırır?
Geçenlerde 120 bin tl ödediklerini duydum. Yazık değilmi? benim gibi bir kişiye daha protez yaptırırsın o paraya...:confused:
Kaynak israfı yapanların ülke yönettiği bir ülkeden hiç bi halt olmaz.

sayın saww skıntı ne biliyormusunuz malesef bunu söylemeye ibtina ediyorum ama şu var cleg dediğiniz eklemin otto bock un ülkeler arası farklı fiyat satış politikası bulunmaktadır. bügün avrupada c leg unutulurken türkiyeye yeni giriyor bizim hacı murat misali dolayisiyle almanyada c leg şuan hacı murat kaba bir tabir oluyor ama affola ülkemizde ise üst düzey eklemler arasında fiyat farkı bundan kaynaklanmaktadır.

arkadaşlar il sağlık müdürlüğüne yaptığım şikayeti dikkate aldı medikalı uyradı medikal beni aradı yürüme cihazımı götürüp medikale verdim onlarda tamir ettip geri verdiler

arkadaşlar öncelikle medikalci ve ortez protez yapım uygulama merkezleri arasındaki farkı bilelim...
anlamadığım bir firma kendi yaptığı bir uzun yürüme cihazını neden tamir etmek istemesin ... cihazı aldığınız yer ruhsatlı bir firmamı bunu merak ediyorum... yoksa ne sorar iseniz yapıyoruz bizde var diyen bir medikal firmasındanmı cihaz aldınız... atölyeli ve ruhsatlı bir ortopedi firması sahibi olarak uzun yürüme cihazı tamiri yapmak işçiliğnden tutunda parçasına kadar zor bir şey değil. emin olun biz kendi yapmadığımız cihazların bile tamirini çoğu zaman ücretsiz yapıyoruz ... lütfen bir firmaya ortez yada protez yaptırmaya gittiğinizde ilk önce sağlık müdürlüğünden alınan ruhsatını sorun ve görmek isteyin...

Üst Alt